Prima Pagina Apple Apple scoate din vanzare iPhone 5 cu ocazia anuntarii iPhone 5S si...

Apple scoate din vanzare iPhone 5 cu ocazia anuntarii iPhone 5S si iPhone 5C

  Prezentarea iPhone 5S si iPhone 5C marcheaza “moartea” iPhone 5, terminalul celor de la Apple urmand a fi scos din vanzare in perioada urmatoare. Era de asteptat ca dispozitivul sa nu mai fie comercializat in magazine din moment ce Apple are deja inlocuitori puternici pentru el, insa iPhone 4S urmeaza sa fie disponibil in continuare pentru achizitie. Doar versiunea de 8 GB a iPhone 4S va fi disponibila pentru achizitie in magazinele companiei Apple, terminalul urmand a oferit gratuit in SUA la achizitionarea unui abonament pentru 2 ani.

 • Crs

  Clar. Cine vrea un iphone 5 neverlocked negru sa lase aici un comment sau ceva. Il vand si nu ma mai intorc la Apple niciodata. Cu asta au umplut paharul pt mine. Sa faci un terminal pe care sa il scoti din productie dupa un an e bataie de joc pt utilizatori. Cu parere de rau… Adio Apple!

 • Crs

  Clar. Cine vrea un iphone 5 neverlocked negru sa lase aici un comment sau ceva. Nu. ma mai intorc la Apple niciodata. Cu asta au umplut paharul pt mine. Sa faci un terminal pe care sa il scoti din productie dupa un an e bataie de joc pt utilizatori. Cu parere de rau… Adio Apple!

 • symplu

  Asta chiar n-am inteles-o. Nu puteau sa aleaga sa mentina doar 5-ul ca un old-iPhone ?

 • CFT

  Parerea mea este ca il scot din cauza calitatii indoielnice a materialului din care este facut. Cred eu ca Iphone 5 este cam ca o branza buna in burduf de caine :). Carcasa se zgarie fff repede.
  Sunt utilizator Note 2 dar tare as incerca un 5s.
  Am avut pana la 4s….. dupa care la aparitia lui 5 9l-am avut si pe acesta 3 zile) am trecut in tabara concurentei si sincer nu regret.

 • symplu

  Eu am facut cea mai mare greseala acum 1 saptamana, cand am ales sa dau la schimb iphone 5 alb pe unul negru !

 • crs

  Care e problema ta de stergi comentariile mele? Te plateste Apple cumva pentru exclusivitate si prea-marire sau care e problema? Aceleasi materiale indoilenice sunt si in IPhone 5S CFT stai linistit. Apple isi da incet arama pe fata cu toate mizeriile pe care le-a facut pana acum. Cat despre domnul Zaone tot ce pot sa spun e ca ai pierdut un cititor zilnic. Nu e nimeni bataia ta de joc.

 • Vlad

  Pai era normal sa scoata iPhone 5 din vanzare.iPhone 5C este practic un iPhone 5 in carcasa de plastic.Daca nu prea te intereseaza aspectul si nu vrei premium, ia-ti iPhone 5C.Daca vrei calitate premium si performante iti iei 5S.iPhone 5 nu prea are unde sa se incadreze intre astea.Deasta l-au scos, nu pentru ca e fragil.5S-ul are aceeasi carcasa ca 5.

  PS:tot design-ul la 4S ramane baza

 • iphone 5

  am si eu o intrebare,daca imi poate rasp cineva…am un iphone 5 de la og si am garantie si asigurare la el(garantie inca 1 an si 2 luni si asigurarea pana in 2016) si sa zicem ca se itnampla ceva cu el,se strica peste 6 luni,iphone 5 nu se mai produce cu ce model imi inlocuieste telefonul???

 • Vlad

  Iti vor inlocui modelul tot cu un iPhone 5.Chiar daca nu se mai produce pentru comercializare, tot mai au stocuri pentur a-l inlocui pe baza garantiei.