Prima Pagina Apple Apple va lansa un update pentru Apple TV saptamana viitoare, va implementa...

Apple va lansa un update pentru Apple TV saptamana viitoare, va implementa noi functii pentru streaming

  Desi s-a zvonit ca ieri Apple ar fi urmat sa prezinte un update pentru iOS-ul Apple TV-ului, compania americana a evitat sa prezinte vreo noutate pentru produsul sau, insa pe data de 18 septembrie urmeaza sa ii actualizeze software-ul. Impreuna cu iOS 7 pentru iDevice-uri, Apple va lansa o noua versiune a iOS-ului pentru Apple TV, compania americana urmand a implementa cateva functii noi pentru streaming. Dupa cum v-am spus si saptamana trecuta, update-ul va permite utilizatorilor sa faca streaming multimedia de pe iDevice-uri pentru continut disponibil in conturile iTunes, insa fara a descarca acel continut inainte.

  Practic Apple va permite streaming-ul direct din serverele sale, evitand procesul de descarcare in iDevice-uri pentru a face streaming multimedia. Ideea este de a contra popularitatea Chromecast-ului celor de la Google, micutul dispozitiv atragand interesul multor utilizatori. Acesta urmeaza sa fie principala noutate a viitoarei versiuni a iOS pentru Apple TV, insa Apple ar putea implementa si cateva mici schimbari prea putin importante.

 • Lucian

  Se pare ca Cosmote a scos oferta de iphone pe pagina de internet.

 • Antonio

  cand o sa adapteze putin Apple TV ca sa fie comparabil cu un Smart tv, de ce nu introduc Safari in meniu ???
  In ciuda faptului ca sunt un fan Apple sunt cu adevărat niște jegosi, te determina sa schimbi foarte des telefonul deoarece cu noile soft-uri acesta merge mai greu, daca ai Apple TV( mare lucru nu face in afara de streaming …)si normal trebuie sa ai laptop, telefon sau tableta Apple.
  nu mai spun de faptul ca pentru mine care observ cu adevărat ca nu vin cu inovații si aplicații pentru Europa ma dispera !
  cică Siri, degeaba i-l am ca nu i-l folosesc la nimic ! si asa mai departe …

 • Pingback: Apple pregateste lansarea unui nou Apple TV luna viitoare | iDevice.ro()