Prima Pagina Apple iPhone 5C ar putea avea probleme cu incalzirea excesiva?

iPhone 5C ar putea avea probleme cu incalzirea excesiva?

  Aseara i-am aratat unui prieten noile carcase gandite de catre Apple pentru iPhone 5C, iar primul sau gand a fost ca iPhone 5C se incalzeste excesiv, iar design-ul ar permite racirea sa destul de eficienta cand este plasat intr-o carcasa. Apple a spus ca design-ul carcaselor din silicon este special conceput pentru a permite utilizatorilor sa combine culorile acestora cu cele ale iPhone 5C pentru a isi face dispozitivele interesante in fata prietenilor sau a oamenilor cu care se intalnesc pe strada, insa fiindca vorbim despre Apple, exista posibilitatea sa vorbim si despre motive ascunse.

  In anul 2010 Apple a lansat o linie de Bumpere care, teoretic, ar fi trebuit sa fie simple accesorii care potentau design-ul terminalelor iPhone 4 si le protejau, in realitate ele au fost utilizate pentru a masca faptul ca iPhone-urile pierdeau semnal cand erau acoperite antenele laterale. E greu de spus daca anul acesta Apple incearca sa ascunda ceva, insa vom afla cu siguranta adevarul saptamana viitoare.

 • Nicos

  Daca se ” incinge” la fel ca iphone 5 cred ca ai putea simti si miros de plastic ars 🙂

 • Oprea Paul Andrei

  Si eu m-am gândit exactă la problema încălzirii telefonului, am iOS 7 GM pe iPhone 4S si sunt ușor dezamăgit deoarece mai are ceva probleme.

 • Oprea Paul Andrei

  Si eu m-am gândit la acest lucru.

 • Chatagra

  @zaone avand in vedere ca are in interiorul sau o structura metalica nu ar trebui sa se incalzeasca mai tare decat 5-ul … de asemenea plasticul este un conductor de caldura mult mai prost decat metalul …

 • marcu

  Daca i5 se invalzeste tare acum, va dati seama ca si 5C-ul se va incalzi, deoarece are in interior aceleasi componente.

 • Valentin

  Parca vad dupa lansare mii de stiri cum ca iphone-urile 5c se vor topi :))

 • NicKel

  “…Apple a lansat o linie de Bumpere care, teoretic, ar fi trebuit sa fie simple accesorii care potentau design-ul terminalelor iPhone 4 si le protejau…”

  Eu retin ca in 2010, in acel keynote special, acel bumper a fost anuntat oficial ca remediu pentru “antennagate”… si abia apoi pentru protejarea iP4, deci nu se poate spune ca atunci nu a fost vorba de transparenta…

 • Gresesti, au tinut o conferinta in mijlocul verii si au anuntat ca ofera Bumpere gratuite celor care au cumparat deja terminalul.

 • NicKel

  Corect, dar tot in acea conferinta SJ a admis ca “acele bumpere rezolva problema receptiei” (Consumer Reports)… deci imi admit greseala pe jumatate. Esenta era ca atunci au fost “transparenti” 🙂