iPhone 6C concept

  Prezentat ca un concept al iPhone 6, as spune ca dispozitivul din imagini ar avea sanse mult mai mari sa devina viitorul iPhone 6C si spun asta multumita carcasei care a fost gandita de catre graficianul care l-a conceput. Apple a implementat deja o carcasa din plastic in iPhone 5C-ul care urmeaza sa fie lansat, iar pe viitor ar putea gandi un iPhone precum cel din imagini, mai ales ca el are un ecran de 4.9 inch, Apple testand in momentul de fata dispozitive cu ecrane mai mari decat cele actuale.

16 COMENTARII

  1. Pai,are ecran mai mare 4.9″
    Frumos concept,astept iP6(sar peste 5S/5C)
    Sa vezi ce de concepte o sa avem parte,nici nu a aparut iP5S la vanzare si deja visam la iP6

  2. cam asa ar trebui sa arate, pentru acum seamana mai mult cu un spaclu ingust si trist.si cam asta e realitatea cu superecranul retina .

  3. daca in loc de 5s scoteaua un asemenea 6c …cred ca nu dura mai mult de 10- minute de la startul vanzarilor si dispareau din magazine:)

  4. 6C se va lansa odata cu iPhone 6S,la anul cand se va lansa iPhone 6 se va pastra 5S si va scadea pretul la el cu 100 de dolari, veti vedea

  5. Un iphone de 4.9 inch e perfect,din cauza asta am trecut la s4(aveam iphone 4s),din cauza ecranului.Dar parca vad ca peste un an or sa o dea iar in bara si tot asa.iphone e deja cam mult in spate fata de Samsung,Htc,Lg….pacat de ce a facut Steve Jobs.