Prima Pagina aplicatii BlackBerry Messenger ar putea fi lansat saptamana aceasta in App Store, ar...

BlackBerry Messenger ar putea fi lansat saptamana aceasta in App Store, ar putea fi compatibil doar cu iOS 7

  BlackBerry Messenger pentru iOS, aplicatia dezvoltata de catre Blackberry pentru iDevice-uri, ar putea fi lansata in App Store pe data de 18 septembrie. Cei de la Blackberry au programate conferinte in Franta, India si Malaesia in respectiva zi si se speculeaza ca aplicatia urmeaza sa fie lansata, avand in vedere ca ea trebuia sa ajunga in iDevice-uri inca de la sfarsitul lunii trecute. Cei de la Apple au primit aplicatia de cateva saptamani de zile si o verifica pentru publicare in App Store, asa ca nu ar fi greu de crezut ca ea ar putea ajunge chiar in acea zi.

  Avand in vedere ca iOS 7 urmeaza sa fie lansat pe data de 18 septembrie, exista posibilitatea ca aplicatia sa necesite aceasta versiune a sistemului de operare pentru a rula, deci unii vor trebui sa faca update fortat pentru a o utiliza. Deocamdata vorbim doar despre zvonuri, insa nu vom avea mult de asteptat pentru a afla adevarul.

 • Iulian

  nu inteleg dc atata reclama si tamtam pt. o aplicatie lansata de un producator de telefoane care momentan nu reuseste sa-si revina din criza …
  nu vad cu ce sa ma surprinda si sa ma faca sa renunt la whatsapp, viber, skype, etc.

 • Adrian

  >> nu vad cu ce sa ma surprinda si sa ma faca sa renunt la whatsapp, viber, skype, etc.
  Poate vrei sa comunici pe BBM cu sefu’ tau ? 🙂

  In continuare corporatiile au contractul cu BB. S-ar putea ca astfel sa se incerce atragerea utilizatorilor de iDevice-uri catre cloud-ul BB, si astfel, si-ar putea justifica prezenta in contractele cu marii utilizatori. Poate! Cu alte cuvinte – terminalele lor nu sunt atractive – dar serviciul lor poate fi mentinut. Este o strategie buna – ce parere aveti?

 • amfetamin

  Fiecare se lauda cu ce poate,Nokia a ramas cu camera si face mare tam-tam pe seama asta,BB a ramas doar cu messengeru lui si cam atat,de parca daca-l voi instala pe Iphone si-mi va place la nebunie,fug iuta sa-mi iau si tel de la ei!
  Personal,pe mine nu ma intereseaza aceasta platforma de mesagerie,am in agenda vreo 2 persoane care au BB,dar care nu folosesc BB Messenger-ul,caci ca sa ai net pe BB trebe nu stiu ce abonament si din astea,asa ca…folosesc eu bine merci I-message la greu si Whatsupp din cand in cand,si-mi ajunge(cel putin asta e cazul meu).