Peste 100.000 de precomenzi pentru iPhone 5S si iPhone 5C au fost inregistrate de un operator din China

  iPhone 5C este disponibil pentru precomanda inca de vineri in 10 tari de pe pe glob, insa unii operatori de telefonie mobila au decis sa ofere posibilitatea de a precomanda si iPhone 5S in acelasi timp. China Unicom este unul dintre acesti operatori, iar clientii sai au precomandat 100.000 de unitati ale ambelor modele de iPhone prezentate de catre Apple, iar asta in conditiile in care preturile nu au fost prezentate. Practic toate aceste persoane fie iau sigur terminalele indiferent de pret, fie au inregistrat o precomanda pentru a intra in primul val de livrari daca preturile li se par potrivite.

China Unicom (Hong Kong) Ltd. (762), the nation’s second-largest wireless carrier, said online reservations for Apple Inc.’s new iPhone 5C and 5S have passed 100,000 units since the devices were unveiled last week. China Unicom, which announced the volume of registrations on its official account with Sina Corp.’s Weibo microblog, hasn’t disclosed pricing plans for the handsets which are due to go on sale Sept. 20.

  Desi operatorul nu specificat care dintre cele doua modele a inregistrat mai multe precomenzi, este interesant cat de dispusi sunt clientii sa cumpere aceste terminale chiar si fara a sti pretul. Desi multi sustin ca anul acesta Apple nu va mai stabili recorduri de vanzari in ceea ce priveste noile iPhone-uri, exista posibilitatea ca ei sa se insele, mai ales ca la cateva zile dupa eveniment, clientii au inceput sa priveasca ambele terminale cu ochi buni.