Prima Pagina 4G Orange Romania anunta, in premiera, optiuni 4G pentru cartele prepay, abonamentul Business...

Orange Romania anunta, in premiera, optiuni 4G pentru cartele prepay, abonamentul Business Open, un parteneriat cu Bitdefender si Orange TV Go!

  In cursul zilei de astazi operatorul de telefonie mobila Orange Romania a organizat o conferinta de presa in care a actualizat abonamentele existente, a lansat un parteneriat cu Bitdefender, si in premiera optiuni 4G pentru cartelele Prepay. In comunicatul de presa de mai jos aveti toate informatiile legate de noile optiuni ale celor de la Orange Romania si nu o sa le rescriu aici pentru ca nu are vreun rost, insa o sa vorbesc putin despre ceea ce nu scrie acolo si va directionez atentia catre imaginile de mai jos, ele prezentand intreaga oferta noua a operatorului.

  Pentru inceput va spun ca Orange Romania este primul operator din tara noastra care include optiunea de a utiliza reteaua 4G LTE cu cartelele prepay, in 18 septembrie operatorul urmand a face publica noua oferta. Mai mult decat atat, abonamentele incheiate de acum incolo de catre utilizator vor avea incluse si serviciile pe care le vedeti in prima imagine a acestui articol, deci vorbim despre Orange TV Go, Orange Cloud si Orange Antivirus, pentru unele dintre ele oferindu-se acces la serviciu in sine, sau trafic de internet gratuit.

  Avand in vedere ca Orange ofera acum internet pentru toate planurile prepay si cele postpay, era normal sa vedem si o aplicatie TV, iar dimineata v-am vorbit despre Orange TV Go. Completez acum cu faptul ca abonatii Pantera vor primi acces gratuit la aplicatie si trafic de date de 1 GB pentru a vizualiza continut, abonatii Orange TV avand oricum acces la ea. Mai mult decat atat, filmele disponibile in aplicatie vor putea fi vizualizate gratuit pana la jumatatea lunii viitoare, urmand ca dupa aceea ele sa fie disponibile pentru o anumita suma lunara.

  Inainte sa inchei va aduc in atentie noul abonament Business Open, care seamana cu abonamentele shared pe care le-ati vazut probabil la operatorii din strainatate. Business Open este dedicat persoanelor juridice si le ofera acestora un numar prestabilit de unitati lunare care pot fi utilizate pentru apeluri, SMS-uri, trafic de internet, etc, fiecare numar de telefon atasat unui abonament avand acces la respectivul numar de unitati. Ideea este foarte buna si trebuia implementata de mult la noi, asa ca daca aveti o firma sau sunteti PFA, ati putea sa va interesati de el.

  Practic Orange face acum trecerea totala la “internetizarea mobila” a romanilor si cred ca aceasta miscare trebuia sa vina cu mult timp in urma, sper ca de acum sa reduca costurile pentru traficul de date si sa isi extinda serios reteaua 4G LTE. So, ce parere aveti despre noutatile de toamna ale Orange Romania?

Noutăţile de toamnă de la Orange

  • eşti la Orange, eşti pe net, cu toate abonamentele Orange
  • Business Open, un abonament de grup inovator pentru firme mici şi mijlocii
  • noile telefoane de la Orange
  • Orange Antivirus, deplină siguranţă pentru navigarea pe net
  • Orange TV Go, acces TV de pe orice tip de ecran

Bucureşti, 16 septembrie 2013. Începând de astăzi, toate abonamentele Orange includ trafic de date, aplicaţia Orange Antivirus pentru navigare pe internet în deplină siguranţă, servicii de stocare şi de protecţie a informaţiilor din telefon, precum şi servicii de divertisment. Serviciile şi aplicaţiile noi din oferta de toamnă, incluse în abonamente, sunt menite să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să le ofere experienţe complete de utilizare a noilor tehnologii, oriunde şi de pe ce orice tip de ecran.

internet mobil de mare viteză, inclus în toate abonamentele Orange şi opţiunile PrePay

Astfel, clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea de acum trafic de date inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil şi bonus aplicaţia Orange Antivirus.

Cei ce optează pentru abonamentele Cangur vor beneficia de pachete de date mobile cu mai mult trafic inclus, acces gratuit la Portalul Orange pe mobil, iar ca bonus spaţiu de stocare în Orange Cloud, aplicaţia Orange Antivirus şi trafic gratuit prin aplicaţia Libon.

Clienţii care aleg abonamentele Tigru vor primi bonus aplicaţia Orange Antivirus, precum şi spaţiu de stocare în Orange Cloud, iar pentru abonamentul Tigru 30, aceştia vor primi, în plus, aplicaţia Deezer şi serviciul Back-up Kit.

Pregătite pentru performanţă, abonamentele Panteră aduc, începând de astăzi, o abundenţă de date, cea mai rapidă conexiune de internet pe mobil, la viteze 4G, pe lângă servicii oferite bonus: aplicaţia Orange Antivirus, serviciul Backup Kit, Asigurarea pentru telefon şi aplicaţia Orange TV Go, care oferă acces la TV de pe orice tip de ecran.

Din 18 septembrie, utilizatorii de cartele PrePay vor beneficia de un nou portofoliu simplificat de opţiuni, toate cu trafic de date inclus. În premieră, clienţii PrePay vor avea posibilitatea de a folosi internet pe mobil la viteze 4G, pentru a împărţăşi instant cele mai bune momente cu prietenii.

O altă noutate de la Orange este portofoliul de abonamente Business Open, care le oferă clienţilor companii mici şi mijlocii flexibilitatea necesară pentru a-şi crea propria combinaţie de resurse şi servicii, în funcţie de mărimea companiei, de buget, de angajaţi şi de nevoile de comunicare. Abonamentele oferă, în funcţie de valoarea lor, un număr de unităţi, care pot fi folosite pentru apeluri şi SMS-uri naţionale şi internaţionale, spaţiu de stocare în Orange Cloud, Asigurarea pentru telefon, Orange Antivirus şi serviciul Backup Kit. Toate abonamentele Business Open au trafic de internet inclus, ce poate fi utilizat la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload, în funcţie de aria de acoperire şi de valoarea abonamentului.

internet mobil de mare viteză cu noile telefoane de la Orange

Totodată, pentru a aduce mai aproape clienţilor beneficiile tehnologiei 4G, portofoliul Orange de smartphone compatibile 4G se va imbogăţi cu 5 noi modele: Orange Yumo, Nokia Lumia 625, Blackberry Q5, Samsung Galaxy S III 4G şi Samsung Galaxy Note 3. Cei ce aleg aceste modele vor beneficia în acelaşi timp de avantajele tehnologiei HD Voice. De asemenea, Orange va aduce, în exclusivitate, două smartphone-uri accesibile, Orange Zali, din gama proprie şi modelul Samsung Galaxy Trend Lite. Mai mult, clienţii pot alege telefonul Nokia Lumia 520, primul terminal cu sistem de operare Windows aflat în oferta best deal, la cel mai bun preţ de pe piaţă şi disponibil într-o gamă variată de culori. De la mijlocul lunii octombrie, la Orange va fi disponibilă şi tableta Samsung Galaxy Tab 3 10.1, o tabletă 4G, la un pret accesibil.

aplicaţii noi de la Orange

Aplicaţia Orange Antivirus, realizată în colaborare cu Bitdefender, oferă clienţilor Orange posibilitatea de a-şi proteja telefoanele şi tabletele, cu sistem de operare Android, împotriva viruşilor, a aplicaţiilor ce pot reprezenta un pericol şi de a fi în deplină siguranţă atunci când navighează pe net. Aplicaţia asigură şi posibilitatea de localizare, blocare sau ştergere a informaţiilor din telefon, de la distanţă, în caz de pierdere. Aplicaţia Orange Antivirus este oferită ca bonus la toate abonamentele Delfin, Cangur, Tigru şi Panteră.

Orange Antivirus, alături de Orange Content Lock, reprezintă ultimele aplicaţii introduse în programul Orange Care, cu rolul de a le asigura clienţilor un conţinut sigur, indiferent de programele şi aplicaţiile folosite.

Orange Content Lock este o aplicaţie oferită în parteneriat cu Bitdefender, pentru telefoanele cu sistem de operare Android, care are ca funcţii principale monitorizarea şi filtrarea de conţinut.

servicii noi de la Orange

Pentru o experienţă de vizionare cu totul nouă şi mobilitate maximă, Orange TV Go aduce clienţilor posibilitatea de a avea acces la serviciul Orange TV de pe orice tip de dispozitiv – desktop, laptop, smartphone şi tabletă, fără a fi restricţionaţi de tipul de conexiune de internet. Canalele TV de pe Orange TV Go pot fi vizionate de clienţii care au un abonament Orange TV sau un abonament Panteră, conform pachetului lor, urmând ca, în curand, să fie disponibile oferte pentru toţi clientii Orange.

Utilizatorii pot urmări prin intermediul aplicaţiei Orange TV Go atât canalele TV preferate, cât conţinut video la cerere.Orange TV Go este oferit ca bonus la toate abonamentele Panteră.

„Ne dorim să facem tehnologia accesibilă pentru toţi clienţii noştri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet în toate ofertele noastre, dar în acelaşi timp ne dorim să le asigurăm şi mijloacele necesare pentru ca experienţa de utilizare a internetului să fie sigură, cu ajutorul aplicaţiei Orange Antivirus. Orice client care foloseşte serviciile digitale de la Orange va primi suportul personalizat, de care are nevoie, atunci când ne vizitează magazinele, caută informaţii pe site-ul nostru, face cumpărături online din magazinul virtual sau ne apelează pentru consiliere prin telefon. De asemenea, prin Orange TV Go, clienţii noştri îşi pot regăsi conţinutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar şi continut video la cerere, filme şi videoclipuri de la Daily Motion.”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer.

Mai multe informaţii despre noutăţile de toamnă de la Orange se pot găsi pe www.orange.ro.