Prima Pagina accesorii Noile carcase ale iPhone 5C ajung mai devreme la unii utilizatori, noi...

Noile carcase ale iPhone 5C ajung mai devreme la unii utilizatori, noi avem ocazia de a le vedea intr-o prezentare detaliata

  Desi noile carcase gandite de catre compania Apple pentru iPhone 5C ar fi trebuit livrate vineri la utilizatori, iata ca unii au inceput sa le primeasca de ieri si acest lucru este bun, deoarece noi avem ocazia de a le vedea acum. Carcasele sunt fabricate din silicon cauciucat, in interiorul au un material din fibra pentru protejarea carcasei din plastic, iar pe laterale sunt incluse butoane pentru volum, mute si lock/unlock. Dupa cum puteti vedea, carcasele au si 35 de gauri in partea mediana/inferioara, ele avand rolul de a genera un efect vizual interesant prin combinarea cu culoarea carcasei.

  Acest accesoriu pentru iPhone 5C are un pret de 29$/€ in magazinele Apple.

 • KlaudiNhO

  Sa vedem ce pret va avea la noi …

 • Valeriu

  Acele găurele din carcase de fapt îmi micșorează protecția telefonului. Gândiți-vă ca dacă se întâmplă ca telefonul sa fie lovit accidental exact în porțiunea în care nu este protejat, carcasa este inutila. Bine ca la 5s i-a dus capul sa facă o carcasă completă. Si acolo ma gândesc ca ar trebui sa o vad întâi, pentru ca știm cu toții ca chiar și o simpla montare demontare de orice tip de carcasă de fapt nu este decât o tentativa de zgâriere a telefonului. Asa ca părerea mea, mare grija…!

 • Serban

  materialul din interiorul carcasei nu iti zgarie telefonul, decat daca exerciti tu special o frecare mai dura decat este normal

 • vlad_Mito

  La prima vedere nu mi se par reușite aceste cover.
  E o opinie personală.

 • George

  Urâte mai sunt carcasele astea..

 • Mostwnted

  Nu prea arata a Apple carcasele astea …

 • Neothero

  Sunt de acord cu Mostwnted,nu arata calitativ si estetic cu ceea ce ne-a obisnuit Apple.Mai degraba o copie nu foarte reusita a unui produs original Apple.Sa speram ca pe viitor compania nu va intra pe un culoar descendent in ceea ce priveste calitatea produselor.

 • Oha

  Hmm, cam scump 30 de dolari pentru un cauciuc gaurit care seamana cu o razatoare

 • badea iLie

  Nici astea nu au fost prea mult gandite inainte de a fi lansate. Printr-una din gauri se vede scris “hon” in loc sa lase o gaura mai mare in dreptul siglei sau sa o acopere de tot. “hon” din sigla “iPhone”, binenteles.

 • Daniel N.

  stie careva cand o sa ajunga in romania si la ce magazin cele de 5S, ca aceea pe care o are zaone ! va multumesc !