Prima Pagina A7 Infinity Blade III este prezentat in detaliu intr-un nou clip video

Infinity Blade III este prezentat in detaliu intr-un nou clip video

Infinity Blade

  Saptamana trecuta Infinity Blade III a fost prezentat in evenimentul Apple impreuna cu iPhone 5S si un trailer pentru titlu a fost publicat de catre cei de la Chair Entertainment. Desi in acel clip video a fost prezentata o parte a gameplay-ului, astazi vedem un developer interview facut cu angajatii celor de la Chair, ei explicand o parte dintre noutatile acestei versiuni. Ei vorbesc despre capacitatile hardware ale iPhone 5S care au permis integrarea dragonului in joc, despre faptul ca armele pot fi reparate la fierar pentru a genera XP in continuare, despre “ascunzatoarea” in care veti gasi aliati pentru a face quest-uri si multe, multe altele.

  Infinity Blade III urmeaza sa fie lansat vinerea aceasta in App Store, el fiind gandit pentru a functiona grozav pe iPhone 5S, jocul fiind dezvoltat pentru a beneficia de toata puterea de procesare a terminalului, el fiind compatibil cu noua arhitectura de 64 de biti implementata de catre Apple in chip-ul A7.

 • sagemda

  eu zic ca si pe 5 o sa se miste impecabil, si asphalt 8 se misca lacrima pe 5

 • Andi

  Sper sa poata sa il duca si 4s`ul meu ;d

 • Medicul

  Cum ar fi fost daca ce zice de la 0:40 la 0:46 ar fi zis la prezentarea noului iphone5s?? :)) Mai pe romaneste iPhone 5s nu duce cat poate jocu nostru sa arate.

 • Radu

  Jocul se lanseaza maine nu vineri.