Apple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat noua interfata iOS 7 a iCloud.com, ea fiind atunci disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Ei bine intre timp compania Apple a oferit acces utilizatorilor normali la versiunea beta a noului iCloud, iar incepand de astazi a schimbat complet vechea interfata. In noua versiune a iCloud.com veti fi intampinati de un design asemanator cu cel al iOS 7, toate aplicatiile web aratand aproape identic cu cele disponibile in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre, ieea fiind de a oferi aceeasi experienta de utilizare indiferent de mediul prin care sunt accesate serviciile.

  Separat de noul design, Apple ofera acum tuturor cele 3 aplicatii din suita iWork : Pages, Numbers si Keynote. Utilizatorii le vor putea accesa printr-un browser de pe orice PC, ele functionand exact precum aplicatiile disponibile pe Mac. Toate documentele generate in interiorul lor vor putea fi sincronizate automat cu iDevice-uri sau Mac-uri, astfel ca le veti avea disponibile oriunde va aflati. Pentru a accesa iCloud.com trebuie sa va logati folosind Apple ID-ul utilizat deja in iDevice-ul vostru, toate informatiile fiind sincronizate prin el.

Articolul precedentiOS 6.1.4 jailbreak este demonstrat pe iPhone 5 (Video)
Articolul următorInfinity Blade III a fost lansat in App Store (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.