Prima Pagina Apple Apple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com

Apple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat noua interfata iOS 7 a iCloud.com, ea fiind atunci disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Ei bine intre timp compania Apple a oferit acces utilizatorilor normali la versiunea beta a noului iCloud, iar incepand de astazi a schimbat complet vechea interfata. In noua versiune a iCloud.com veti fi intampinati de un design asemanator cu cel al iOS 7, toate aplicatiile web aratand aproape identic cu cele disponibile in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre, ieea fiind de a oferi aceeasi experienta de utilizare indiferent de mediul prin care sunt accesate serviciile.

  Separat de noul design, Apple ofera acum tuturor cele 3 aplicatii din suita iWork : Pages, Numbers si Keynote. Utilizatorii le vor putea accesa printr-un browser de pe orice PC, ele functionand exact precum aplicatiile disponibile pe Mac. Toate documentele generate in interiorul lor vor putea fi sincronizate automat cu iDevice-uri sau Mac-uri, astfel ca le veti avea disponibile oriunde va aflati. Pentru a accesa iCloud.com trebuie sa va logati folosind Apple ID-ul utilizat deja in iDevice-ul vostru, toate informatiile fiind sincronizate prin el.

emag black friday lista reduceri
  • Tom

    E nevoie cumva de iCloud Control Panel pentru iCloud.com?

  • Cipri

    Cine ma poate ajuta va rog . De pe iphone meu nu mai pot sa imi fac cont de icloud si nu stiu cum as putea sa imi fac . Se poate face cont contracost ? Sau am un miniipad de pe care am facut un cont iclold la activarea ipad-ului , cum as putea sa fac alt cont pentru ca am inteles de la multe persoane ca as putea sa fac 3 conturi gratuite de icloud . Multumesc