Prima Pagina Apple Apple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com

Apple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat noua interfata iOS 7 a iCloud.com, ea fiind atunci disponibila doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS. Ei bine intre timp compania Apple a oferit acces utilizatorilor normali la versiunea beta a noului iCloud, iar incepand de astazi a schimbat complet vechea interfata. In noua versiune a iCloud.com veti fi intampinati de un design asemanator cu cel al iOS 7, toate aplicatiile web aratand aproape identic cu cele disponibile in iOS 7 pentru iDevice-urile noastre, ieea fiind de a oferi aceeasi experienta de utilizare indiferent de mediul prin care sunt accesate serviciile.

  Separat de noul design, Apple ofera acum tuturor cele 3 aplicatii din suita iWork : Pages, Numbers si Keynote. Utilizatorii le vor putea accesa printr-un browser de pe orice PC, ele functionand exact precum aplicatiile disponibile pe Mac. Toate documentele generate in interiorul lor vor putea fi sincronizate automat cu iDevice-uri sau Mac-uri, astfel ca le veti avea disponibile oriunde va aflati. Pentru a accesa iCloud.com trebuie sa va logati folosind Apple ID-ul utilizat deja in iDevice-ul vostru, toate informatiile fiind sincronizate prin el.

  • Tom

    E nevoie cumva de iCloud Control Panel pentru iCloud.com?

  • Cipri

    Cine ma poate ajuta va rog . De pe iphone meu nu mai pot sa imi fac cont de icloud si nu stiu cum as putea sa imi fac . Se poate face cont contracost ? Sau am un miniipad de pe care am facut un cont iclold la activarea ipad-ului , cum as putea sa fac alt cont pentru ca am inteles de la multe persoane ca as putea sa fac 3 conturi gratuite de icloud . Multumesc