iOS 6.1.4 jailbreak este demonstrat pe iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/zXEfqtEBZ-Q[/youtube]

  Winocm, hackerul care de cateva saptamani de zile dezvolta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, a publicat in cursul serii trecute un clip video in care demonstreaza faptul ca iPhone 5 a fost jailbroken pe cea mai recenta versiune a iOS. In ciuda faptului ca vedeti Cydia instalata si veti putea instala tweak-uri din ea, exista diverse probleme in ceea ce priveste afisarea elementelor grafice ale aplicatiei, dar desigur ca exista si destule probleme de functionalitate pe care le intalniti pe masura ce instalati tweak-uri si utilizati dispozitivele.

  Din pacate exploit-urile utilizate pentru aceasta solutie de untethered jailbreak au fost inchise in iOS 7, asa ca nu pot fi utilizate, deci procesul de dezvoltare se rezuma doar la aceste versiuni ale iOS. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansata solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, insa ea ar urma sa acopere toate iDevice-urile celor de la Apple.

Articolul precedentiPhone 5S – primele review-uri (Video)
Articolul următorApple lanseaza un nou design, inspirat din iOS 7, pentru iCloud.com
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.