iOS 6.1.4 jailbreak este demonstrat pe iPhone 5 (Video)

[youtube]http://youtu.be/zXEfqtEBZ-Q[/youtube]

  Winocm, hackerul care de cateva saptamani de zile dezvolta o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, a publicat in cursul serii trecute un clip video in care demonstreaza faptul ca iPhone 5 a fost jailbroken pe cea mai recenta versiune a iOS. In ciuda faptului ca vedeti Cydia instalata si veti putea instala tweak-uri din ea, exista diverse probleme in ceea ce priveste afisarea elementelor grafice ale aplicatiei, dar desigur ca exista si destule probleme de functionalitate pe care le intalniti pe masura ce instalati tweak-uri si utilizati dispozitivele.

  Din pacate exploit-urile utilizate pentru aceasta solutie de untethered jailbreak au fost inchise in iOS 7, asa ca nu pot fi utilizate, deci procesul de dezvoltare se rezuma doar la aceste versiuni ale iOS. Deocamdata nu se stie cand ar putea fi lansata solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, insa ea ar urma sa acopere toate iDevice-urile celor de la Apple.

8 COMENTARII

  1. Stiti ca prin iFile se poate modifica string-ul care arata versiunea de soft, nu?
    Poate sa puna acolo si kinky69 in loc de 6.1.4

  2. Vladio@ asa este,mi-aduc aminte ca acum 2-3 ani,cred,am facut si eu faza asta,tot cu iFile si nu stiu de ce cred eu,da… cred ca am modificat ipsw si in Cydia mai mult ca sigur!

  3. Cred ca inebunesc , sper sa scoata astia odata jailbreak la 6.1.4 , ca toti se lauda ca au jailbreak cum ar fi UnthreadedJB sau sn0wfall de pe twitter dar defapt sunt niste tepari care cer donatii prematur.