Prima Pagina Apple iPhone 5S nu utilizeaza SHSH-uri pentru a face restore

iPhone 5S nu utilizeaza SHSH-uri pentru a face restore

  Una dintre marile schimbari implementate de catre Apple pentru iPhone 5S este dezvaluita de catre hackerul care dezvolta solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4. Mai exact, este vorba despre faptul ca noul terminal al companiei americane nu mai utilizeaza SHSH-uri pentru a face restore la versiunile de iOS disponibile pentru el, ci foloseste doar APTicket-uri. Desigur ca schimbarea nu avea cum sa fie anuntata de catre cineva si nimeni nu putea sti ce pregateste Apple, insa ea este importanta si probabil naruie ultima speranta pentru posibilitatea de a mai face vreodata downgrade pentru iDevice-uri.

  Era oricum greu de crezut ca va exista vreodat ao metoda de a mai face downgrade iDevice-urilor noastre, hackerii nemaiavand solutii pentru aceasta procedura, deci ramanem permanent doar cu cea mai recenta versiune a iOS.

 • witchmaster

  deci sa intelegem ca nu va mai fi asa usor …. si profitabil pentru ei (hacker-ii) sa faca JB ??? adica o sa moara JB ????

 • mihaienachi

  adica apple ramane sefu` si atat. big brother 🙂 in 1 an de zile toti care vor jailbreak o sa sara la android. Mai are si fingerprint reader….fara hackeri de unde se stie clar ce se intampla cu acele informatii daca doar ei au acces la device?

 • MarioXXL

  O sa le cumpere mamare telefoanele lor de rahat.Adică dau 1000$ pe telefon si nu pot face ce vreau cu el ca asa vrea Apple®lele.La furat cu telefoanele voastre….al vand dacă vrea cineva

 • Doc

  Mario, interesează pe cineva ce faci tu cu telefonul?!

 • Cipri

  @MarioXXL: îl vinzi? Îți ofer la schimb un manual de limba română. Plus diferența din partea ta.

 • djcata

  asta mi se pare una din cele mai mari nesimtiri din partea lor …. daca eu am pus ultima versiune si nu imi place de ce sa nu pot reveni la o versiune anterioara