Prima Pagina Android iOS 7 are o rata de adoptie mai mare decat cea mai...

iOS 7 are o rata de adoptie mai mare decat cea mai recenta versune a Android OS

  iOS 7 a fost lansat acum aproape o zi, iar 30% dintre posesorii de iDevice-uri l-au instalat deja in terminale, rata de adoptie pentru noua versiune a iOS fiind mai mare decat in cazul ratei de adoptie a celei mai recente versiuni a Android OS. Daca in cazul Android-ului vorbim despre aproximativ 20% de cateva saptamani bune de zile, iOS 7 a reusit sa intreaca aceste cifre in doar mai putin de 24 de ore si asta spune multe despre eficienta unui sistem OTA Update pentru toate iDevice-urile si lansarea noilor versiuni ale sistemului de operare simultan pentru toate terminalele.

  Desigur ca in cazul Android-ului vorbim despre probleme generate de faptul ca producatorii lanseaza greu update-urile pentru propriile produse, insa aceasta este problema celor de la Google si ea afecteaza foarte multi utilizatori.

 • Vlad

  Android-ul e praf in ochi.Ultima versiune n-o ai decat pe Nexus, iar pe flagship-ul celorlalte companii primesti update pana apare un nou model mai puternic.Amagire totala.

 • TzaCaNeL

  Pentru cei care se plang de update-urile pe Android: Aveti custom ROM-urile.

 • Vlad

  Da, da nu tii tot una sa dai 2600 de lei sau mai mult pe un telefon si sa vii acasa sa te-apuci sa mesteresti la el si sa instalezi toate prostiile de pe net ca sa ai ultimul soft sau sa fie mai rapid.

 • badea iLie

  Vlad, nu compara Android cu iOS. Google, Samsung, HTC nu-si pot permite sa lanseze update-uri pline de bug-uri pentru ca isi pierd clientii. Ei cand fac un update acesta merge impecabil. Pe de alta parte Apple isi permite nesimtirea de a lansa sisteme de operare grav bug-uite pentru ca are o multime de fanboi cu ochelari de cal care sunt multumiti cu orice mizerie. Deci nu vorbi de Android atata vreme cat iOS e praf.

 • @badea iLie: Hai lasa vrajeala, au si alea buguri de nu poti sa le numeri :))) Esti comic, lucrezi la vreun producatori sau esti doar verde inrait?

 • Nokk

  Ar fi corect daca s-ar analiza doar update-urile la ultima versiune de Android in cazul telefoanelor din seria Nexus.

 • @Nokk: Iti dai seama, cand vine vorba de cota de piata sau activari se tine cont de toata gloata, da cand vine vorba de update, se tine cont doar de ce vor unii ca sa nu iasa prost.

 • badea iLie

  Zaone, de putin timp am facut un update pe un device de la 4.2 la 4.3. Nici un bug. Chiar nu stiu ce vrei sa zici ca are buguri de sa nu le pot numara. Sau, ma rog, ai si tu dreptate. Nu pot sa numar zero.

 • ACH

  @badea iLie: esti la fel de praf in argumente precum programul pe care l lauzi.

 • Vlad

  Eu personal n-am intalnit niciun bug in iOS 7.Atata ca mi se descarca umpic mai repede bateria fata de 6.

 • djcata

  pai e normal sa se intample asa atata timp cat la apple updateul vine direct catre utilizatori iar la android trebuie sa treaca prin testele producatorilor si apoi si pe la operatori