Prima Pagina Apple iOS 7 iTunes Radio – iata cum il poti utiliza din Romania

iOS 7 iTunes Radio – iata cum il poti utiliza din Romania

  iTunes Radio este un nou serviciu de streaming multimedia conceput de catre Apple special pentru iOS 7, insa compania a anuntat ca el urmeaza sa fie lansat initial doar in SUA, urmand ca alte tari sa il poata utiliza in viitor. Chiar daca Apple promite sa limiteze in viitor functionalitatea servicului, acum puteti asculta muzica online prin iTunes Radio inclusiv din Romania. Serviciul este disponibil doar in iOS 7 si practic aveti posibilitatea de a asculta diversele posturi radio pe care compania Apple le-a conceput pentru noi.

  Pentru a utiliza iTunes Radio in iOS 7 trebuie sa va inregistrati un nou Apple ID in iTunes Store SUA, iar acest tutorial va ajuta sa faceti acest lucru. Nu trebuie sa platiti ceva pentru a va inregistra Apple ID-ul, asa ca dupa ce l-ati inregistrat, l-ati activat prin iTunes si v-ati logat cu el in Settings>iTunes & App Store, puteti deschide aplicatia Music si puteti utiliza iTunes Radio.

 • Robert

  Un Apple ID de SUA ar fi folositor oricui, avand in vedere ca multe aplicatii care devin gratuite pt o zi sau diferite promotii din appstore nu sunt globale, ci doar in US Store.

 • Flaviu Dragomir

  Am id de USA si nu gasesc in store acest radio

 • Mai citeste o data articolul poate te dumiresti.

 • Dragos

  Itunes radio este super si funcționează perfect.

 • alex

  salutare.am iphone 4S şi vreau sa revin de la versiunea 7 la 6.1.3.am descarcat IPSW 6.1.3 insa nu ştiu ce sa fac mai departe cu arhiva.daca sa dezarhivez,etc.eu fiind nevazator,aş vrea sa-mi explice cineva pas cu pas ce trebuie facut pentru a revenii la vechiul sowft.daca se poate,poate imi explicate ce trebuie facut din tastatura PC-ULUI.mulţumesc,,şi scuze ca am tot intrebat asta pe site!

 • florin

  Salut,
  Nu mai am idevice pe telefonul meu,nu o mai gasesc in appstore?cum o pot aves,
  Muktumesc

 • vlad

  functioneaza fara semnal wi fi?

 • Alex96

  @Zaone tutorialu imi spune cum sa fac un id apple pentru România…unde ii tutorialu pentru id apple in sua?

 • Antonio

  Trebuie doar sa schimbati datele in cont cum ar fi nr de telefon si cod Poștal, aceste informații l-e puteți copia de pe un site din America si o sa meargă.
  Mare atenție selectați tara US.
  Problema eu după update nu mai găsesc aplicația Idevice

 • Dani L.

  E superb iTunes Radio ! Ai tot ce vrei acolo si totul este la cheremul tau : dai play si pauza cand vrea muschiul tau+ muzica de toate genurile ! 🙂

 • alex96

  da e superb am incercat o chestie si vad ca merge am introdus o adresa si un numar de telefon fals si a mers adica numarul de telefon credca e adevarat iar adresa e exacta ma gandesc ca nu trimite apple mesa la numaru ala

 • Bogdangr

  @alex. Nu poti downgrada la 6.1.3. Punct.

 • linar

  zaone,tu ai vrut sa demonstrezi ca nimeni nu citeste Termenii si conditiile generale din iTunes?!!!
  Sau aproape nimeni si nu intereseaza pe nimeni ce scrie acolo?!

  Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete cu ocazia inregistrarii si pe parcursul utilizarii Serviciilor („Datele de Inregistrare”), si sunteti de acord sa va actualizati Datele de Inregistrare pentru mentinerea acestora exacte si complete. Sunteti de acord ca iTunes poate stoca si utiliza Datele de Inregistrare pe care le furnizati in vederea administrarii si facturarii taxelor pentru Contul Dvs. …..Acesta este un copy/paste din TCG iTunes.

 • linar

  alte extras :Magazinele va sunt disponibile numai in Romania. Sunteti de acord sa nu utilizati si sa nu incercati sa utilizati Magazine din afara acestor zone. iTunes poate utiliza tehnologii pentru a verifica faptul ca respectati aceasta cerinta.

 • @linar: Asa si? Le accepti bine, nu le accepti renunti la servicii. N-ai sa faci nicio revolutie in domeniul asta si nu merita sa-ti bati capul.
  Pai nu folosesc un Apple ID din Romania ca sa ascult muzica in SUA 😉

 • alexik29

  @bogdangr te asigur k merge downgrade la 6.1.3 respectiv 6.1.4 trebuie sa descarcati .ipws si sa ii dati un restore q shift si alegeti locatia

 • serban

  Sa inteleg ca merge doar pe iOS7 nu si pe MacOS chiar daca am cont USA si totusi imi apare itunes radio dar cand dau play imi da mesaj “we could not complete your itunes store request.There was an error in the iTunes ..”

 • Cipa

  #alexik nu ai dreptate. Omu’ are 4s. Daca ar fi avut 4 cu shsh-urile salvate si facea un costum ipsw; dar avand 4s cu A5 (dehaaa) nu se mai poate. Singura sansa ar fi ca cei de la Apple inca sa mai semneze pt 6.1.3 lucru de care ma indoiesc. Pana la ios 6 mai semnau cateva zile dar incepand cu 6.0.0 se mai semneaza foar cateva minute (hai 2-3 ore max). Acu daca tu ai ceva tools-uri de la Evaders inca nelivrate noua muritorilor esti un fericit. Tot ceea ce puteai face era un re-restore la aceeasi versiune de ios la 4s dar si aceasta operatiune mergea doar pana la 6.0.0 aici apple a inkis si aceasta operatiune

 • Pingback: Ce aplicatii folosesti pentru a asculta muzica online pe iPhone sau iPad ? | iDevice.ro()