Prima Pagina A7 iPhone 5S are un chip A7 cu procesor dual-core, este cel mai...

iPhone 5S are un chip A7 cu procesor dual-core, este cel mai rapid smartphone

  Ieri v-am prezentat o serie de benchmark-uri facute de catre cei de la Anandtech in cadrul review-ului pentru terminalul iPhone 5S. Ele demonstreaza ca iPhone 5S este cel mai rapid smartphone disponibil pe piata si asta in conditiile in care functioneaza in baza unui procesor dual-core tactat, conform primelor informatii, la 1.3 GHz. Mai mult decat atat, iPhone 5S are doar 1 GB RAM DDR 3, fata de 2 GB cat au majoritatea smartphone-urilor Android high-end, insa acest lucru nu pare sa conteze deloc in primele teste de performanta.

The tools that count cores query the [operating system] and the OS returns the number of logical CPUs and they only returned two. The quad-core card was kind of forced. It’s definitely not the only way to arrive at the ideal performance-power for a phone. he dual-core A7 is now the fastest [system-on-a-chip] we’ve tested under SunSpider, even outpacing Qualcomm’s Snapdragon 800 and ARM’s Cortex A15.

  Desi hardware-ul nu pare impresionant la o prima vedere, cei de la Anandtech sustin ca solutia aleasa de catre Apple este optima in comparatie cu solutiile alese de catre producatorii de terminale Android si acest lucru este dovedit de catre performante. Apple nu are obiceiul de a intra in razboaiele specificatiilor hardware, preferand sa demonstreze ca are capacitatea de a obtine performante foarte bune cu hardware mediu, iar chip-ul A7 demonstreaza ca acest lucru este cat se poate de adevarat.

 • Serban Emilian

  Iti dai seama ca zboara iOS 7 pe el :)))

 • NicKel

  Clar, iar or să se ia cu mâinile de păr droidiștii 😀

 • Sunny2012

  In ceea ce priveste camera credeti ca se merita update de la iphone 5 la 5s?

 • Eu

  Droistii???sunt curios daca asemenea procesor se va folosii macar la 50% din puterea lui.nu inteleg de ce fac asemenea procesoare cand nu ai ce face cu ele.procesorul de pe iphone 4s e suficient.Totul e de marketing.Sunt curios,samsung or sa scoata procesor cu 12 nuclee si 3 Ghz??unde se va ajunge??doar de marketing

 • JPN

  Se enerveza si pun 16 core clonele verzi , poate egaleaza un dualcore performant si optimizat .

 • Vlad

  @Eu iOS-ul gestioneaza perfect resursele.Din punctul asta de vedere Android-ul e mort, e o jucarie.Si da, iOS-ul foloseste intreaga putere a acelui procesor dual-core (nu octo-core si nu stiu ce minuni).Tu de ce crezi ca iPhone-ul a fost mereu mai rapid decat celelalte terminale Android avand in vedere hardware-ul inferior.

 • Viki

  Benchmarkurile astea pentru mine = fix 0 … experienta difera total de benchmarkurile respective

 • johnny

  Totul e de marketing este pentru poporul american idiot in primul rind care pune botul la iphone, si normal la cite milioane sint ei conteaza fiecare dolar pe care il dau aia pe o aplicatie de rahat de pe appstore.Normal sa le ia fata cu benchmarkuri de genul asta …..mai sint si europeni care pun botul la iphone pt ca e la moda insa esti restrins de aplicatii, trebuie sa sari cu banu…..in fine fitzele costa….mai shmecher decit un HTC ONE nu m-i se pare nimic din tot ce exista in secunda asta….aspect, functionare ,etc…..pe locul 2 la aspect in topul meu desigur sint iphonurile 5 5s etc insa doar la aspect si atit.nu stau sa dau bani pe aplicatii de doi bani…..

 • Ovidiu

  Ce liniste s-a facut, …nici un droidist pe aici??? 🙂

 • Pingback: iPhone 5S iDevice.ro review - inceputul unui nou drum | iDevice.ro()