Prima Pagina Apple Cererea pentru iPhone 5S si iPhone 5C a fost incredibila conform Apple

Cererea pentru iPhone 5S si iPhone 5C a fost incredibila conform Apple

  Terminalele iPhone 5S sunt indisponibile pentru achizitie cu livrare in timp util in magazinele online Apple din cele 10 tari alese pentru lansare, insa multe magazine fizice au exact aceeasi problema. Versiunea aurie a iPhone 5S a disparut prima din magazine, iar cei de la Apple sustin ca au inregistrat o cerere “incredibila” pentru noile dispozitive, lucru confirmat si de cozile lungi din fata magazinelor sale. Desigur ca Apple nu a oferit detalii privind numarul de unitati vandute, insa stocurile au fost oricum limitate si daca s-au vandut in totalitate, atunci probabil vorbim de cateva milioane de unitati vandute deja prin comenzi fizice si online.

Demand for the new iPhones has been incredible, and we are currently sold out or have limited supply of certain iPhone 5s models in some stores.

  Luni Apple urmeaza sa anunte cate terminale iPhone 5S si iPhone 5C a vandut in lumea intreaga, iar analistii presupun ca pana in 8 milioane de unitati vor fi vandute pana duminica la ora 0:00, deci vorbim despre cifre mari de vanzari pentru terminale extrem de populare.

 • Dany

  Mhai nu pricep ce mama dreaq stau aia si se imbulzesc la coada pentru niste telefoane……
  Sa inteleg k pentru ei iphone-nul e mai presus de toate in viata asta de rahat
  Dami doamne minte si mie sa pot intelege …

 • Rar oameni cu scaun la cap pe situl idevice. De aceea nu ma mira cozile din america. Daca apple a luat mintile aici in Romania acolo ce sa mai vorbim @danny respect.

 • Oancea

  Se pare ca sunt multi tigani in lume; si eu care credeam ca toti sunt la noi

 • Nokk

  De parca nu stiti cat de dobitoci pot fi unii, americani in special. Aia il cumpara doar pentru ca e nou aparut pe piata, desi pot trai bine-mersi cu functiile de pe iPhone 5. De fapt…unii sunt speculanti si le vor vinde pe ebay la supra-pret altora, mai natarai.

 • JPN

  Romanul are o vorba : ce ne **** grija de ce stau unii la cozi sa dea 700 de dolari pe un telefon ?
  Stau pe banii nostri ? Fiecare face ce vrea cu banii lui : isi ia fiecare produs Apple nou aparut daca asa vrea , de ce nu ?

  Treziti-va, nu toti in lumea asta circula cu Golf 3 pe gpl cu numere de Bulgaria …

 • Cosmin

  S-a epuizat stocul care oricum era limitat (si prin urmare usor de epuizat) insa doar pentru unele modele si doar in unele magazine. Adica nu s-a vandut extraordinar

  Am fost azi, 20 Sept., pe la ora 3 la Apple store-ul din Seattle. Asteptau vreo 10 oameni la coada si angajatii mi-au zis ca telefoane sunt. In conditiile acestea nu pot decat sa sper ca apuc sa imi vand actiunile Apple pana nu devine “succesul” subiect de stire si actiunile o iau la vale…

 • MMVVDD

  ce c..u meu ascultati de toti prosti cu vb de genul s-a epuizat stocul sau apple a vandut tot stocul, astea sunt abureli la criza de acuma credti voi ca toti au bani de telefoane noi, au facut si ei niste sondaje de opinie care s-a dea bine cu concurenta ca ce inovatii sunt in iphone de cand a murit Jobs ce sa iti povestesc