Cererea pentru iPhone 5S si iPhone 5C a fost incredibila conform Apple

  Terminalele iPhone 5S sunt indisponibile pentru achizitie cu livrare in timp util in magazinele online Apple din cele 10 tari alese pentru lansare, insa multe magazine fizice au exact aceeasi problema. Versiunea aurie a iPhone 5S a disparut prima din magazine, iar cei de la Apple sustin ca au inregistrat o cerere “incredibila” pentru noile dispozitive, lucru confirmat si de cozile lungi din fata magazinelor sale. Desigur ca Apple nu a oferit detalii privind numarul de unitati vandute, insa stocurile au fost oricum limitate si daca s-au vandut in totalitate, atunci probabil vorbim de cateva milioane de unitati vandute deja prin comenzi fizice si online.

Demand for the new iPhones has been incredible, and we are currently sold out or have limited supply of certain iPhone 5s models in some stores.

  Luni Apple urmeaza sa anunte cate terminale iPhone 5S si iPhone 5C a vandut in lumea intreaga, iar analistii presupun ca pana in 8 milioane de unitati vor fi vandute pana duminica la ora 0:00, deci vorbim despre cifre mari de vanzari pentru terminale extrem de populare.