Prima Pagina Apple iOS 7 Safari – iata cum efectuezi cautari in interiorul paginilor

iOS 7 Safari – iata cum efectuezi cautari in interiorul paginilor

  Dupa lansarea iOS 7 cu al sau nou Safari, am primit multe intrebari legate de posibilitatea de a efectua cautari in interiorul paginilor web deschise folosind noua versiune a browserului Safari. Avand in vedere ca in iOS 7 Safari are un unified search bar, acum veti vedea o singura bara de adresa in care puteti introduce adresa unui website, dar si un cuvant/grup de cuvinte pentru o cautare pe Google/Bing/Yahoo. Ei bine in aceeasi bara puteti introduce si cuvintele pe care doriti sa le cautati in interiorul paginilor, iar pentru a vedea rezultatele trebuie, eventual, sa faceti un scroll in jos printre rezultatele afisate deja, iar in partea inferioara a paginii veti vedea un tab numit On This Page (x matches).

  Acolo veti gasi scrisa expresia Find “cuvant”, iar apasand pe ea veti avea evidentiate in pagina toate cuvintele respective prezente acolo. Da, Apple a complicat putin acest proces, insa puteti gasi destul de usor tot ceea ce va intereseaza si acest articol ar trebui sa va ajute fara probleme.

 • delirium

  si inainte tot asa functiona de la ios 5 cel putin.

 • Luca

  Delirium nu este adevărat,prima erau doua Bari de căutare,unul pt link direct si unu pentru un cuvânt cheie.Oricum eu la safari pe Ipad mini si iPhone 5 dupa instalarea iOS 7 mi se pare ca încarcă mult mai greu paginile decât înainte deși mi se pare foarte ciudat.

 • Diluca

  Luca – e greu tare pluralul de la BARA?

 • Luca

  Diluca poate eu am greșit să mă exprim….. Deși comentariul meu a fost făcut pe subiectul dezbătut în articol.Cred totuși căci dacă te-ai fi forțat un pic mai mult ai fi reușit si tu să faci același lucru,în schimb ai dorit și tu sa fii un urmaș al lui George Pruteanu.De aceea România merge în direcția cea bună pentru că sunteți o grămadă de profesori de gramatică online.Bag mâna in foc căci diploma de bacalaureat nu ai reușit să o duci la mămica să-ți facă complimentele mult deziderate.

 • nelu

  Si “caci diploma” e o exprimare gresita…
  “Caci” inlocuieste “pentru ca”
  Corect este: Ca diploma