Microsoft Office pentru iPad este in proces de dezvoltare la Microsoft conform Steve Ballmer

  Microsoft Office pentru iPad si tablete Android este in proces de dezvoltare in cadrul Microsoft, cel putin asta a dat de inteles Steve Ballmer, CEO-ul companiei, in cadrul unei conferinte pentru prezentarea rezultatelor financiare ale companiei. Desigur ca Ballmer nu a afirmat in mod direct faptul ca aplicatii Microsoft Office pentru iPad si tablete Android sunt in momentul de fata dezvoltate, insa a dat exemple de servicii Microsoft care au aplicatii pentru iOS si Android OS si a afirmat ca aceasta este directia in care se indreapta compania pe care el o conduce.

Microsoft CEO Steve Ballmer insinuated that the company is working on a version of Office for the iPad and for Android tablets when he addressed Wall Street analysts on Thursday. To be sure, Ballmer didn’t refer specifically to Office for iOS and Android, but it seemed clear that this is what he had in mind, since this issue has been a constant source of criticism for the company, which is leaving a lot of money on the table by not offering full, native versions of Office for the Apple and Google mobile OSes.

  Microsoft Office pentru iPhone este deja disponibila in App Store si utilizata de foarte multi clienti ai celor de la Microsoft, aplicatia necesitand un abonament pentru a fi utilizata cu Microsoft Office 365. Problema este ca tabletele sunt mult mai populare decat smartphone-urile, iar ignorarea lor nu ar fi o decizie buna pentru Microsoft, compania fiind constienta de acest lucru, lucrand activ la versiuni dedicate tabletelor populare disponibile pe piata.