100 de oameni ai strazii au fost angajati in SUA pentru a cumpara iPhone 5S dintr-un magazin Apple (Video)

[youtube]http://youtu.be/gyt3qoigLqU[/youtube]

  V-am spus aseara ca doua magazine Apple au fost scenele unor incidente, iar motivul este unul cat se poate de “normal” cand vine vorba despre o lansare Apple. Un om de afaceri care detine o companie ce revinde telefoane a angajat nu mai putin de 100 de oameni ai strazii pentru a sta la coada in fata unui magazin Apple din Pasadena, California, pentru a achizitiona terminale iPhone 5S si probabil iPhone 5C. Barbatul le-a oferit acestora mancare si bauturi, insa le-a promis si cate 40$ pentru cele doua iPhone-uri pe care urmau sa le achizitioneze, insa in final nu s-a realizat nimic. Doi barbati au fost arestati de catre politie deoarece s-au batut in fata magazinului din cauza actiunilor omului de afaceri, politia investigand incidentul.

  Spiritele s-au incins cand s-a aflat ca toate cele 100 de persoane aflate la coada cumparau terminale pentru acel barbat, angajatii Apple au retras tichetele unora dintre ei, in timp ce altii au plecat din magazine cand li s-a cerut suma de bani pentru achizitie inainte de a primi terminalele. Jurnalistii americani au discutat cu barbatul care a recunoscut ca a angajat cele 100 de persoane a strazii pentru a ii cumpara iPhone-urile in ideea de a le revinde, afirmand ca tot ceea ce face el nu este ilegal, insa desigur ca este imoral.

  Partea interesanta este ca acele persoane ii cereau barbatului banii promisi pentru a sta la coada si el a trebuit sa fie escortat de politie in afara locatiei pentru a nu fi linsat.