Prima Pagina Apple iOS 7 Spotlight nu mai efectueaza cautari web pentru informatii

iOS 7 Spotlight nu mai efectueaza cautari web pentru informatii

  In iOS 7 Apple permite accesarea Spotlight-ului din orice pagina a Springboard-ului printr-un simplu swipe efectuat de sus in jos pe aplicatiile listate acolo, iar apoi puteti cauta rapid orice va intereseaza sa gasiti in terminal. Desi in trecut Spotlight putea efectua inclusiv cautari web, acum sistemul celor de la Apple efectueaza doar cautari locale, nepermitand utilizatorilor sa caute informatii cu ajutorul internetului. Daca doriti sa faceti acest lucru va trebui sa deschideti browserul Safari si sa accesati un motor de cautare.

 • Andrei

  Zaone, de ce nu pui si la aplicatie icon-ul acela pe alb? 😛 se potriveste mai bine cu ios7

 • Daca-si misca Apple fundul s-o accepte, o veti avea, sta de 2 saptamani in waiting for review.

 • Claudiu

  Nu pot sa inteleg ca Dumnezeu au toti cu fundalul acela alb de la aplicatii si doar o mica pata de culoare. Spre exemplu eu folosesc wallpaper alb…noile aplicatii arata ca naiba cu acel mult alb. Daca e ceva ce nu imi place in ios7 asta e. Vechile iconite erau foarte personalizate…acum totate subt la fel si subt sigur ca toti …..se vor lua dupa apple si vor scoate iconitele cu mult alb si doar o mica pata de culoare….imaginati-va cum o sa arate ecranul….

 • Claudiu

  Si nu ma pot abtine Zaine sa nu te intreb….de ce nu te-ai dus tot pe un albastru ca sa pastrezi o linie frumoasa …care este de fapt si reprezentativa….uite spre exemplu…Bitdefender…ROSU….l-ai vedea Alb sau Verde ? Cum e Bitdefeder sunt foarte multi. Oricum de aplicatie si site nu am ce sa reprosez…sunt multumit,extrem de multumit. Sper sa nu ofensez pe nimeni cu frustrarea mea :).

 • @Claudiu: Daca faci tu una frumoasa albastra, o pune.

 • Cristi

  Scuze de offtopic dar tot suntem la capitolul aplicatie: a devenit foarte sensibilă la trecerea degetului peste poze . De cele mai multe ori cand faci scroll peste o poza o deschide