Apple blocheaza posibilitatea de a mai face downgrade la iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4

  Chiar daca Apple le-a permis utilizatorilor sa faca downgrade la iOS 6 in zilele anterioare lansarii iOS 7, iata ca in cursul noptii trecute compania a oprit procesul de semnare a SHSH-urilor pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4. Practic de acum incolo nimeni nu mai poate face downgrade la iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, exceptie facand cei care detin un iPhone 4 si au norocul ca redsn0w sa le permita acest lucru. Apple le-a dat tuturor ocazia de a testa iOS 7 si de a reveni la o versiune anterioara daca au nevoie, insa de acum incolo acest lucru este imposibil.

  Avand in vedere ca nu s-a dezvoltat o solutie de downgrade pana acum, sansele ca ea sa apara in viitor sunt infime, deci daca ati ramas pe iOS 7, ar fi bine sa va obisnuiti cu el.

55 COMENTARII

  1. Era oricum evident ca se va intampla asa cu stop signing. In orice caz, iOS7 nu e potrivit pentru iPhone 4. Mananca bateria mai repede si uneori se blocheaza.

  2. Salut! Ieri, dupa-amiaza am reusit sa fac downgrade de la IOS 7 la IOS 6.1.3. pe un iphone 4s:P. Bateria, cel putin pe ios 7, scade considerabil…

  3. Te contrazic la mine pe 4 ma tine bateria mult mai mult ca înainte..iOS are multe minusuri se știe..întrebare am acces la datele stocate pe iCloud sa le gestionez puțin?

  4. Anonim, daca ai GM nu trebuie sa faci downgrade! Baga telefon in Restore sau DFU apoi deschide iTunes si conecteaza tel. si apasa simplu Restore. E simplu.

  5. Florin, merge bine iOS 7 pe iPhone 4, insa precum o versiune superioara de Windows pe un calculator depasit moral, mai are unele intarzieri. Legat de baterie, mi s-a parut suspect ca scade peste noapte bateria spre exemplu de la 48% la 24%. 6.1.3 ajungeam cu telefonul la aprox. 35 ore stand by si 8 utilizare. Fara 3G, si cu utilizare functie telefon si sms sute pe zi.

  6. norocu meu e ca in seara de 19 sept am facut downgrade la 6.1.4 , am un i5 si manca cam repejor bateria…din punctu meu de vedere nu merita ios7 , acest ios este facut pt 5s

  7. Aha!
    Ce inspirat am fost ieri facand downgrade la ios 6.1.3 pe telefon si pe tableta. Daca toate functiile astea noi din ios 7 – de altfel inutile in buna parte, pentru ca veti ajunge sa le opriti ca sa conservati baterie – ar fi fost introduse pe o interfata de ios 6.1.3/4 care intr-adevar se misca asa cum trebuie, as fi ramas la ios 7 fara discutie.
    Dar la designul cel nou, parca as avea de-a face cu o tema Winterboard care se misca lent si consuma resurse din greu, insa de data asta nu are optiunile de customizare obisnuite.
    iOS 7 este o gramada de eye-candy inutil si o adunatura de servicii.
    singurul lucru care ma supara putin e ca nu exista jailbreak pe 6.1.3 si din pacate am pierdut NCSettings, BytaFont si f.lux. dar merge si fara ele, pt ca iOS6 ramane cel mai bun sistem de operare pt 4s si iPad 2.

  8. Iar daca am i4 trebuie sa trec la o versiune mai veche de itunes? Pt ca in itunes 11.1 mi-a dat eroare :))! Aceeasi eroare de 3 ori. @zaone

  9. Si confirm. Suge prea repede bateria pe i4 in aceleasi conditii ajungeam la 35h( 6h utilizat 29 standby), iar ios 7( 17h, si 6h utilizat) – cateva ore in care te poti foloai de el.

  10. Vlad,la mine bateria scade 2 procente pe noapte ,la fel ca la 6.1.3.Sa nu -ti rămână Facebook-ul deschis ca asta este păcătos.Salutare

  11. Ca din cate am inteles, nu poti face update la ios 7 decat din ios 6.1.3/6.1.4.
    Daca e adevarat atunci stau cuminte pe ios 5.0.1 jb

  12. Am un i4 cu 16gb. Am facut update la ios7. Dupa 30 de secunde m-am lamurit ce-i ios7.
    Am reusit cu sa revin la ios 6.1.2 cu SHSH salvate, itunes 11.0.4.4, ifaith_v1.5.6.
    Ios7 e ca in bancul cu caprele, nu-ti dai seama ce pierzi (ma refer la 6.1.2) decit cind treci la ios7.
    Ios 7 n-are nici un stil. Sa-l folositi sanatosi !

  13. Puiu, ma poti ajuta si pe mine sa revin la 6.1.2 ca ma chinui de vreo 3 ore si itunes mi’a dat deja toate errorile pentru care a fost facut. Mersi!!

  14. Buna! daca nu am facut update la 6.1.4 cum fac la 7? adica cand intru in setari/general/actualizare software nu imi da posibilitatea sa aleg 7, doar 6.1.4, pe care nu il pot updata.

  15. Nu treceti la ios7 una doua. Aveti prieteni care deja l-au instalat si puteti vedea cum arata, cum se misca si cit e de grozav.
    Daca vreti totusi sa treceti la ios 7 (sinteti tare hotariti) dar… oricind sa reveniti la versiunea anterioara, trebuie sa aveti iPhone 4. Informati-va cum va puteti salva tichetele (le mai zice blob, SHSH), cu iFaith, pentru versiunea pe care sinteti. Dupa ce le-ati salvat puteti si exersa o reinstalare a versiunii curente.
    Faceti trecerea la ios7. Daca nu va place stiti cum se poate reveni.
    Folositi pentru revenire iTunes 11.0.4.4, tichetele salvate anterior, ifaith-ului, iar pentru deblocare tinyumbrella.
    Moderatorii din idevice, stiu sa va raspunda sau indrume mai bine decit mine.

  16. Am un iphone 4 neverlocked ! si am facut update la ios 7… pot sa revin la ios 6.1.3 ! Problema e ca nu am salvat shsh`urile 🙂 un raspuns va rog ! Multumesc

  17. am aceiasi problema.am i4 si nu am salvat fisierele SHSH inainte sa instalez ios7. mai pot trece pe versiunea anterioara?

  18. @Lucian, @Dany, @Dumitrescu Alin : nu mai poti sa faci downgrade daca nu ai shsh salvate
    @alex : nu poti sa mai faci downgrade la 4s
    @Radu : pune-ti telefonul in recovery mode

  19. Mi-am instalat si eu prostia asta de IOS7 . Din cate citesc vad ca nu mai am nici o sansa de a ma intoarce la 6.1.3 . Nu stiu ce ii acel SHSH si nici nu stiu cum se poate obtine . Mi se pare cea mai mare prostie ca s-a facut acest IOS 7 , mi se pare mult mai slab decat cel 6.1.3 si merge mult mai rau . Am un i4 si tare as vrea sa scap de acest IOS7 . Cum trebuie sa fac sau se mai poate face acest SHSH ? Nu mai imi suport telefonul ….

  20. Salut , eu am un iphone 4 si tot incerc sa fac downgrade la ios 6 / ios 5 .. la amandoua imi da eroarea 3194 .. Am inteles de la tine de aici ca la iphone 4 pot face downgrade , te rog explica-mi si mie cum 🙂 macar daca stie cineva sa ma contacteze la dorin_boss12 YM

  21. Nu am salvat nici un shsh pentru ca habar nu am ce ii acela . Am vazut la cineva pe ipad ios 7 si nu mi-a placut si nu aveam de gand sa imi fac si eu update la ios dar cand m-am conectat la itunes mi-am descarcat ultima varianta de itunes si dupa m-a intrebat daca doresc sa imi instaleze ios 7 si eu din neatentie am dat ca da …. regret enorm . Imi vine sa il sparg sau sa il vand . speram ca ceva hackeri isi fac treaba si gasesc ceva pentru a revenii la ios 6 sau sa scoata o varianta mai buna de ios 7 cei de la apple pentru ca pe iphone 4 se misca ca naiba ….

  22. Este posibil sa apara o salutie de downgrade la ios 6 fara sa am shsh salvat sau sa mai deblocheze apple optiunea de a se mai poate face downgrade . Mi se pare foarte aiurea pentru o companie ca apple sa blocheze optiunea de downgrade dupa o luna de zile ……

  23. Va salut! Dețin un iP4, am trecut ca prostul la IOS7 si vreau sa va rog pe cei care sunteti in tema, sa ma anuntati cand reapare posibilitatea de a ma întoarce la IOS 6.1.2. Menționez ca nu am salvate niciun fel de coduri, sh-uri sau alte OZN-uri!

  24. Salut am si eu o nedumerire foarte mare. Am un i4 16gb si am facut upgrade la ios7 ce imi placea la ios 6 e ca puteai rula youtube/ul in backgroud si sa continue sa cante, ori in ios7 habar n uam cum sa fac asat. Ma poate ajuta cineva?

  25. Am facut ,Downgrade-u de la 7.0.2 la 6.1.3 dar cum lam deschis si a prins internet deja imi downloadeaza ios 7.0.2 automat ,pot opri cumva update ?

  26. salut,,am si eu aceeasi problema!m-a convins un pr sa dau update la ios 7 eu avand 6.1.3 la iphone 4!si acum vreau sa revin la 6.1.3 dar nu am salvat SSH-urile!pot sa ii mai fac ceva?

  27. Ala care te-a convins sa faci update la ios 7 de la ios 6 nu il poti numi prieten …. Nu cred ca se poate reveni la ios 6 . Si eu mi-am facut update la ios 7 si imi pare rau dar ce sa fac …… te obisnuiesti si cu ios 7 dar merge mult mai rau decat ios6

  28. am si eu o intrebare …s-au oprit semnarile la shsh si la update sau doar downgrage… eu am ios 5.1.1 pe i4 si as vrea sa bag 6.1.3, sau orice versiune de 6 doar ca imi da eroare in itunes(11) … stie cineva vreo solutie..? nu am shsh la 6 pentru ca nu am facut update pana acum.Multumesc