iOS 7 – iata cum poti face textele mai usor de citit

  iOS 7 reprezinta o schimbare de design extrem de mare si multi dintre voi probabil nu sunteti multumiti de ceea ce a implementat Apple, insa partea buna este ca puteti face o serie de schimbari care sa readuca interfata sistemului de operare la o versiune apropiata de cea pe care o aveati in iOS 6. Una dintre aceste modificar are legatura cu textele afisate in iOS 7, Apple alegand sa implementeze un font nou care face literele foarte subtiri, atat de subtiri incat uneori sunt foarte greu de citit de catre utilizatori.

  Daca acest lucru nu va este pe plac, atunci puteti naviga catre Settings>General>Accessibility si puteti activa optiunea Bold Text. iOS-ul va cere un respring rapid pentru a activa modificarile si in aceste imagini puteti vedea diferentele dintre textele normale si cele care au bold aplicat.

10 COMENTARII

  1. Functia Bold (text aldin) trebuie colaborata cu functia ‘Dimensiune text’ tot din Configurari-General-Dimensiune text, sau e suficient de marit caracterele si fara Bold.

  2. mai are cineva vreo problema la notificarea sms?? Nu imi apare nimic la sms daca am primit vreo unul , doar daca intru in ele pot sa vad ca e unul nou… si nici suntele nu merg daca primesc

  3. la mail e un scris mic de abia il vezi si la mesaje e normal scrisu, daca intru la dimensiune text si dau sa se vada mai mare scrisu apare ok la mail dar la mesaje e deja prea enorm scrisul…cam aiurea