Prima Pagina Apple iPhone 5S vs iPhone 5C vs iPhone 5 vs Motorola Moto X...

iPhone 5S vs iPhone 5C vs iPhone 5 vs Motorola Moto X – benchmark (Video)

[youtube]http://youtu.be/bcEfB7uGrXg[/youtube]

  Ati vazut nenumarate imagini cu rezultate ale diverselor benchmark-uri, insa acum vedem si un clip video in care apar rezultatele obtinute de catre iPhone 5S vs iPhone 5C vs iPhone 5 si Motorola Moto X in aceste teste. Ideea de a prezenta un asemenea clip video are la baza faptul ca rezultatele sunt reale si nu pot fi trucate, iar dupa cum stiati deja, iPhone 5S este mai rapid decat orice alt smartphone de pe piata, insa trebuie mentionat faptul ca un smartphone cu chipset Intel care a reusi sa intreaca terminalul Apple in 2 din 5 teste.

 • Seby

  Odata desfacute de catre expertii de la Wired, noile iPhone-uri si-au aratat adevarata fata. Una limitata, din pacate. Acestia au descoperit ca “telefoanele verzi” de la Apple au bateriile lipite, iar procesul de demontare este extrem de dificil si, mai ales, delicat, orice greseala ducand la defectarea completa a aparatului.
  Expertii americani au denumit descoperirea “ceasuri ale mortii” pentru actualele telefoane.

 • alex96

  si tu chiar ii crezi?

 • badea iLie

  Cei de la Wired vorbesc prostii. Nici eu nu ii cred. Incearca doar sa discrediteze mirificele, indestructibilele si inegalabilele ideviceuri.
  Desigur, timpul ne va arata cine are dreptate.

 • serban

  Pt consumator este si mai bine.Cu cat este mai imposibil de reparat cu atat sansa sa ti-l repare in loc sa ti-l schimbe tinde catre 0.
  Eu prefer sa imi schimbe un produs cu probleme decat sa mi-l repare

 • udulik