Prima Pagina Apple In SUA iPhone 5S este de 3 ori mai popular decat iPhone...

In SUA iPhone 5S este de 3 ori mai popular decat iPhone 5C

  Nu cred ca mai este cineva strain de faptul ca iPhone 5S este cel mai popular iPhone nou lansat de catre Apple, iar in SUA utilizatorii au fost de 3 ori mai interesati de acest dispozitiv decat de terminalul iPhone 5C. Informatiile au fost obtinute in urma analizarii atraficului de internet facut de 20 de milioane de iPhone-uri in ultimele 3 zile, deci vorbim despre calcula inexacte deocamdata. Era destul de logic faptul ca iPhone 5S urma sa fie mai popular decat iPhone 5C si exista posibilitatea ca trend-ul sa se schimbe in viitor, mai ales ca iPhone 5C este oferit gratuit sau la preturi mult mai mici decat iPhone 5S, insa ramane sa vedem cum va evolua piata.

In less than 3 days, the iPhone 5s and 5c combined now represent about 1.36% of the total numbers of all iPhones activated in the U.S. market across the top 4 carriers AT&T, Verizon Wireless, Sprint and T-Mobile. From the data we are seeing, 1.05% of all iPhones in the United States are now iPhone 5s and just 0.31% are iPhone 5c.

  Trendul din SUA este cel mai probaibl identic si in alte tari de pe glob, majoritatea utilizatorilor pregatindu-se sa achizitioneze noile iPhone 5S si nu iPhone 5C.

  • Adrian

    Zaone, parerea mea este ca Apple a cam dat rasol cu Iphone 5c ! Daca nu schimba strategia de vanzare ( adica preturi f.mici ), sau oferite gratis la abonamente rezonabile…, cifra vanzarilor pt acest model va fi foarte mica ! Daca ai un Iphone 5, in nici un caz nu-l schimbi pt. un 5C !!!

  • Daca au vandut 9 milioane in ziua lansarii, record pentru orice companie de pe glob, crezi ca vor reduce preturile?

  • Adrian

    Da, impreuna cu 5s-ul ! Dar, dupa cum spuneai, interesul pt 5s a fost de 3 ori mai mare, asa ca din cele 9mil vandute, cam 6-7 au fost 5s!!!!