iPhone 5S vs Nokia Lumia 1020 vs Sony Xperia Z1 – comparatia pozelor inregistrate folosind flash LED

  Apple a laudat True Tone flash LED-urile implementate in iPhone 5s, compania afirmand ca terminalul sau este capabil sa redea cel mai bine imaginile inregistrate noaptea folosind un flash LED. Cei de la Recombu s-au gandit sa testeze aceasta teorie a celor de la Apple, asa ca s-au gandit sa inregistreze cateva poze noapte folosind flash LED-ul, terminalele Nokia Lumia 1020 si Sony Xperia Z1 fiind utilizate pentru test. Conform celor care au facut acest test, iPhone 5S inregistreaza poze mai bune decat competitorii sai folosind noul True Tone flash, iar imaginile din acest articol ar trebui sa stea marturie pentru afirmatiile companiei Apple.

  Desigur ca in urmatoarele zile vom vedea tot mai multe comparatii de acest gen, insa sansele ca realitatea sa se schimbe sunt extrem, extrem de mici. Imaginile pe care le vedeti in articol sunt ordonate astfel : iPhone 5S, Nokia Lumia 1020Sony Xperia Z1.

11 COMENTARII

  1. Intr-adevar se vede cel mai bine la iPhone 5s. @Valeriu, sunt trei poze in total in articol. Prima este iPhone 5s si apoi restul

  2. mi se pare destul de aiurea cum calculeaza telefoanele astea parametrii expunerii;
    xperia baga iso 1000 iar 5s-ul iso 64.

    iso 1000 n-ar fi mult daca n-ar fi atat de zgomotos si fara detalii dar totusi, noaptea, iso 64, nici asa nu e bine.

    ce-mi place la xperia este ca datorita sensibilitatii mai mari, se vede foarte bine in fundal pe cand la 5s, ciuciu! (dar, in schimb, avem detalii)

    nemultumit de ambele rezultate. (nokia nici nu intra in calcul)

  3. Sony are dynamic range-ul mai bun. Mult mai bun. Utati-va la pozele facuta cu iPhone si Nokia, ambele au expus doar pe subiectul din fata si au lasat fundalul in bezna. Diferenta de nunanta a pielii o poti scoate cu un simplu retus, dynamic range-ul nu ti-l schimba nimeni dupa ce ai facut poza in .jpeg.

  4. Prefer celelalte 2 tipuri inafara iphone-ului 5s, sunt fata si este mult prea ok in comparatie cu celelalte. Practic nu eb ine sa fi prea perfect, nu imi place in prima poza tipul arata de parca a baut 3 pahare de vin, wtf..