Apple ar fi platit o suma enorma de bani pentru ca jocul Plants vs Zombies 2 sa nu fie lansat pe platforma Android

  Plants vs Zombies 2 este unul dintre popularele jocuri ale App Store-ului, el fiind lansat in cursul lunii august pentru iDevice-urile celor de la Apple. Fiind dezvoltat de catre o companie achizitionata de catre EA Games, titlul nu este disponibil pe pletforma Android deocamdata, exceptie facand China. Daca va intrebati de ce a fost intarziata lansarea sa, ei bine un vicepresedinte al celor de la EA Games le-a spus angajatilor companiei ca Apple ar fi platit o suma enorma de bani pentru ca versiunea dedicata terminalelor Android sa fie lansata cu intarziere.

“Apple gave us a truckload of money to delay the Android version [of Plants vs Zombies 2],” said Frank Gibeau, head of EA Labels.

  Informatia a fost confirmata cu mai multi angajati ai celor de la EA Games, insa cei de la Apple au negat faptul ca ar fi platit pentru ca Plants vs Zombies 2 sa fie disponibil exclusiv pe platforma iOS in momentul lansarii. Acorduri de acest gen sunt normale in cazul producatorilor de hardware sau sisteme de operare, companiile dezvoltatoare de jocuri fiind platite sau primind diverse alte beneficii pentru a optimiza jocurile pentru anumite produse/platforme sau pentru a le comercializa exclusiv pentru ele.

  In prezentul caz, exista posibilitatea ca vicepresedintele EA Games sa se fi facut prost inteles si sa fi vorbit despre un alt tip de acord cu Apple si nu neaparat despre vreo remuneratie financiara, insa noi nu vom afla vreodata devarul. Jocul Plants vs Zombies 2 este totusi disponibil gratuit in App Store si merita incercat.

Pretul initial:
Nume:
Plants vs. Zombies™ 2

Gratuit

s





Developer: PopCap
Universala
Categoria: Games


Descriere: The zombies are coming back. Its about time! The sequel to the hit action-strategy adventure with over 30 Game of the Year awards is here. Join Crazy Dave on a crazy adventure where youll meet, greet and defeat legions of zombies from the dawn of time to …


Dimensiunea aplicatiei este: 42.7 Mb