Prima Pagina Apple Carcasele iPad 5 si iPad Mini 2 apar in noi imagini

Carcasele iPad 5 si iPad Mini 2 apar in noi imagini

  V-am spus aseara ca in cursul lunii viitoare Apple urmeaza sa organizeze un nou eveniment pentru a prezenta o serie de produse, iPad 5 si iPad Mini 2 fiind doua dintre cele care vor fi cu siguranta anuntate atunci. Avand in vedere ca doar cateva saptamani ne despart de prezentare, carcasele celor doua tablete apar intr-o noua serie de imagini comparative pe care le puteti vizualiza in acest articol. Practic iPad 5 va fi mai mica, mai subtire si mai usoara decat iPad 4, in timp ce iPad Mini 2 va fi disponibila in culori noi, exact precum sora sa mai mare.

  In ceea ce priveste hardware-ul, iPad 5 urmeaza sa includa un chip A7X, o posibila baterie mai buna, potential suport pentru noi retele 4G LTE, iar in cazul iPad Mini 2 vorbim despre un chip A6X, o camera mai buna si probabil compatibilitate cu noi retele 4G LTE. Daca vor fi prezentate luna viitoare, tabletele ar urma sa ajunga pe piata cel tarziu in luna octombrie.

  • ANDREI

    Abia astept sa apara ipad 5 ….nu mai am rabdare…am asteptat 3 ani momentul asta sa dispara acea rama groasa de la vechile generatiii…si insfarsit va aparea adevarata ipad 3….eu asa o consider:)……oricum din pacate ipad-ul nu are concurenta……nu din cauyza harwer-ului ci din cauza softului ffff bine optimizat pentru tablete…asta in comparatie cu cele pe android iar cele cu windows 8 au un pret de lesini:)) ……..ma refer la varianta pro a celor de la windows ca cel rt sunt fara pic de suport software…deci sa vina singura tableta de luat in sema….iar la anu asteptam iphone 5 (6) dar inca o data eu consider schimbrile de numere doar acolo unde este intradevar o schimbare iar la iphone 6 sigur va fi …….pana atunci sa vin androizii…

  • Bit

    Asus Vivotab Smart poti cumpara la pret de ipad. Are windows full.