Prima Pagina Apple Carcasele iPad 5 si iPad Mini 2 apar in noi imagini

Carcasele iPad 5 si iPad Mini 2 apar in noi imagini

  V-am spus aseara ca in cursul lunii viitoare Apple urmeaza sa organizeze un nou eveniment pentru a prezenta o serie de produse, iPad 5 si iPad Mini 2 fiind doua dintre cele care vor fi cu siguranta anuntate atunci. Avand in vedere ca doar cateva saptamani ne despart de prezentare, carcasele celor doua tablete apar intr-o noua serie de imagini comparative pe care le puteti vizualiza in acest articol. Practic iPad 5 va fi mai mica, mai subtire si mai usoara decat iPad 4, in timp ce iPad Mini 2 va fi disponibila in culori noi, exact precum sora sa mai mare.

  In ceea ce priveste hardware-ul, iPad 5 urmeaza sa includa un chip A7X, o posibila baterie mai buna, potential suport pentru noi retele 4G LTE, iar in cazul iPad Mini 2 vorbim despre un chip A6X, o camera mai buna si probabil compatibilitate cu noi retele 4G LTE. Daca vor fi prezentate luna viitoare, tabletele ar urma sa ajunga pe piata cel tarziu in luna octombrie.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • ANDREI

    Abia astept sa apara ipad 5 ….nu mai am rabdare…am asteptat 3 ani momentul asta sa dispara acea rama groasa de la vechile generatiii…si insfarsit va aparea adevarata ipad 3….eu asa o consider:)……oricum din pacate ipad-ul nu are concurenta……nu din cauyza harwer-ului ci din cauza softului ffff bine optimizat pentru tablete…asta in comparatie cu cele pe android iar cele cu windows 8 au un pret de lesini:)) ……..ma refer la varianta pro a celor de la windows ca cel rt sunt fara pic de suport software…deci sa vina singura tableta de luat in sema….iar la anu asteptam iphone 5 (6) dar inca o data eu consider schimbrile de numere doar acolo unde este intradevar o schimbare iar la iphone 6 sigur va fi …….pana atunci sa vin androizii…

  • Bit

    Asus Vivotab Smart poti cumpara la pret de ipad. Are windows full.