iOS 7 jailbreak – iata cand il poti astepta

  Dupa cum prea bine stiti deja, hackerii de la evad3rs si p0sixninja lucreaza in momentul de fata la dezvoltarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 7, ea urmand a fi lansata de catre ei cand este pregatita. Acum probabil multi dintre voi se intreaba cand va fi pregatita pentru lansare aceasta solutie de jailbreak pentru terminalele noastre, nu? Ei bine, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 va fi lansata, cel mai devreme, abia dupa ce iPad 5 si iPad Mini 2 vor ajunge pe piata, lansarea acestora urmand a avea loc cel mai probabil in cursul lunii noiembrie.

  Chiar si dupa lansarea acestor terminale, vor trece cateva saptamani bune pana cand hackerii vor putea incepe sa dezvolte eficient o solutie de jailbreak, asa ca lansarea sa ar putea avea loc undeva prin decembrie sau anul viitor. Avand in vedere ca pana acum NU am vazut un iPhone 5S jailbroken si ruland Cydia, viitorul nu este chiar atat de “roz”, chip-ul A7 parand a fi greu de exploatat. Avand in vedere ca atat iPad 5, cat si iPad Mini 2 urmeaza sa includa acest chip cu arhitectura de 64 de biti, probabil dezvoltarea unei solutii de jailbreak nu va fi chiar atat de simpla.

  In concluzie, va trebui sa aveti destula rabdare daca doriti sa faceti jailbreak si sansele ca solutia sa apara anul acesta sunt destul de mici.