Prima Pagina Apple iPad Mini 2 va contine un chip A7 de 64 biti, Touch...

iPad Mini 2 va contine un chip A7 de 64 biti, Touch ID-ul si versiunea aurie a tabletei apar in prime imagini

  Dupa lansarea  unui iPhone 5S cu Touch ID si cititor de amprente, plus carcasa de culoare aurie, era logic sa ne gandim ca aceste modificari urmeaza sa fie implementate in tabletele iPad ale companiei Apple. In aceasta idee, astazi avem o prima dovada a faptului ca iPad Mini 2 urmeaza sa includa un Touch ID, iar imaginea de mai sus ar trebui sa fie edificatoare. Butonul Home din imaginea de mai sus este identic cu cel implementat de catre Apple in iPhone 5S, functionalitatea urmand a ramane neschimbata.

  Impreuna cu dovada implementarii Touch ID-ului in iPad Mini 2 avem si o imagine care demonstreaza faptul ca o versiune aurie a tabletei va fi prezentata de catre Apple saptamana viitoare. Avand in vedere interesul foarte mare pentru versiunea aurie a iPhone 5S, putem crede ca si pentru iPad Mini 2 se va inregistra o cerere la fel de mare, tableta urmand a arata cel putin la fel de bine precum smartphone-ul. iPad Mini 2 urmeaza sa fie prezentata undeva in cursul lunii urmatoare, Apple pregatind organizarea unui nou eveniment.

  Inainte sa inchei va spun si ca noua tableta a celor de la Apple ar urma sa includa un chip A7 de 64 de biti, adica exact cel pe care Apple a decis sa il implementeze in terminalul iPhone 5S lansat vinerea trecuta. Majoritatea celor care au discutat despre tableta au afirmat ca ipad Mini 2 ar urma sa includa chip-ul A6X disponibil in momentul de fata in tableta iPad 4, insa se pare ca Apple doreste sa ofere tehnologia de 64 de biti in toate iDevice-urile sale importante, aplicatiile din App Store urmand a fi actualizate pentru a fi compatibile cu ea.

 • Victor.iOS

  Ecranul va fi retina sau nu?!…fiindca de fapt asta ar face diferenta fata de concurentă!

 • georgian

  Probabil nu va fi introdus ecran cu rezolutie retina in iPad mini 2, dat fiind faptul ca baga cititor de amprente si procesorul nou.

 • madmaxady

  daca ii baga si retina display o sa aiba un pret………..

 • Serban

  retina 100%

 • Andrey

  O sa fie foarte scump iPad Mini 2 daca o sa fie pe 64 biti.

 • Georgian

  Pot sa bag mana in foc ca vor creste in romania si europa pretul la ipad mini si ipad normal, la fel cum s-a intamplat acum cu iphone 5s

 • ANDREI

  o sa apara si ipad 5 cu aceleasi noutati ? touch id si carcasa aurie etc?

 • Pingback: iPad Mini 2 nu ar avea un Retina Display | iDevice.ro()

 • Laurentiu

  Baieti, va ajunge A7-le in versiunea asta de iPad Mini. La anu va fi lansata si versiunea cu retina. Daca vi le da pe toate acum, Apple din ce mai face bani la anu?