Prima Pagina A7 iPad Mini 2 nu ar avea un Retina Display

iPad Mini 2 nu ar avea un Retina Display

  Desi s-a zvonit ca Apple ar urma sa implementeze un Retina Display in tableta iPad Mini 2 care urmeaza sa isi faca aparitia pe piata, iata ca tableta ar urma sa fie lansata tot cu ecranul IPS pe care il stim deja. Sonny Dickson, omul care ne-a oferit atat de multe informatii valide despre produse Apple inca nelansate, a publicat pe contul sau Twitter informatii care indica faptul ca Apple nu intentioneaza sa implementeze un Retina Display in tableta sa. Aceste informatii vor fi mai mult ca sigur urmate si de cateva poze cu ecranul de 7.9 inch al tabletei, ele venind cel mai probabil de la parteneri Apple.

  Din pacate neincluderea unui Retina Display nu va fi compensata de faptul ca iPad Mini 2 urmeaza sa contina un chip A7 precum iPhone 5S, insa Apple ar putea lansa o noua versiune a iPad Mini in primavara anului viitor si ar putea implementa acest tip de ecran.

 • Ion

  sa fim seriosi cu primavara anului viitor… daca il lanseaza acum fara retina, asa ramane 1 an de zile.

 • M1ky007

  Nu mai spune… Cum adica chip-ul A7 nu compenseaza retina display?
  Eu, unul, intre iPad mini cu retina display cu A6X si iPad mini fara retina display cu A7 prefer cea de a doua varianta.
  A7 ofera performante foarte mari comparativ cu A6X, mai mult in ceea ce priveste CPU (~1.7x) si GPU (~1.7x)… si mai are si 64biti…

  Voi ce parere aveti?

 • DonCalin

  Ma intreb de ce, daca iPhonurile au, iPad au, de ce nu si iPad mini? Care ar fi problema, nu inteleg

 • Ion

  nici una, o sa apara cu retina, e evident. Mai dau chix si astia cu zvonurile lor.

 • Dan

  Sper sa nu aibe a7 in el, o sa creasca mult pretul, vreau sa il iau sau sa puna A7 dar sa-l scoata la aceeasi bani 😀

 • Georgian

  Am avut dreptate ca nu va avea retina display. Vor lua ochii cu procesorul a7 si cititorul de amprente. Sper sa ma insel totusi.

 • Andreas

  Nu vor implementa nici in mini 2 3 4 … Nu stiu de ce dar mi se pare ca ei cam vor sa faca ceva de genul 5c… Cu toate ca vorbim de alte configuratii… Ei inca pastreaza ce este mai bun pt ipadul cel mare

 • Pingback: Apple iPad - Page 236()

 • Danmarc

  IPad Mini 2 fara retina si cu o noua lansare anuntata in primavara se traduce practic in vanzari minimale si un indemn de genul: mai asteptati cateva luni!
  Nu cred ca Apple poate face o asemena greseala.
  Mai degraba un zvon de genul asta ar impulsiona vanzarile actualului iPad 4.

 • Paul828

  Kindle fire de 229 usd are retina display.

  Nexus 7 (2) are retina display!

 • Ion

  Alo, domnu cu 5C, banuiesc ca sti ca 5C are Retina, nu?
  Si 5C e mult mai apropiat de 5S decat un ipad mini (7.9”) fata de un ipad normal de 9.7.

  Pentru ipadul mare pastreaza….ca e mare !

 • Mihai B.

  Cred ca vor lasa Retina Display pentru generatia a treia de iPad Mini, la fel cum s-a intamplat si cu iPad-ul mare. Sau vor astepta chiar pana la generatia a patra, cum s-a intamplat cu iPhone-ul. Sper totusi sa n-am dreptate…

 • Andrey

  De ce vreti neparat Retina in iPad MIni ?Eu personal sunt multumit de iPad-ul meu mini chiar si fara retina.Daca are A7 e super ok.Puneti mana pe un iPad 4 cu retina sa vedeti cat de mult se incinge si puneti mana pe un iPad Mini care e mult mai usor si ramane constant rece.

 • MrUnivers

  Intr-un an rezolutia de la ipadu mare de acum o sa fie daca nu depasita cel putin un standard in industrie..ganditi-va ca in 2020 vom avea transmisii tv 8k adica mult peste retina..8k inseamna 32 mpx pe ecran cred ca de abia la rezolutia asta putem vorbi de calitate adevarata pentru o imagine profi. sigur, in 2020 vom avea camere pe ap foto de cel putin 100 mpx. Asa ca in domeniul asta e loc de progres enorm.

 • Paul828

  Andrey, vreau ipad mini cu retina ca sa citesc siteurile fara sa dau zoom.

 • Sherman

  Baieti, pot eu sa va lamuresc. Am un ipad 4 de 128gb retina si nu prea se incinge@ andrey. Am si un ipad mini de 64gb si este ok pt mobilitate @ paul828 (in primul rand uosr, fata de ipad4), deci n esenta sunt 2 produse cu aceeasi utilitate, dar cu performante diferite! Acum, … fiecare isi alege ce i se potrivestecel mai bine. Eu sunt multumit cu amandoua!