Prima Pagina Amazon Steve Ballmer caracterizeaza Apple ca o companie care produce terminale mobile care...

Steve Ballmer caracterizeaza Apple ca o companie care produce terminale mobile care sunt in ton cu moda

  Steve Ballmer a tinut in cursul zilei de ieri un discurs “de adio” in fata unei parti a angajatilor companiei Microsoft, fostul CEO al companiei americane vorbind despre foarte multe lucruri, inclusiv despre competitori. Ballmer a caracterizat compania Apple drept una care produce terminale mobile ce sunt in ton cu moda, Amazon fiind caracterizata ca o companie care are produse ieftine, iar Google este o companie interesata sa obtina mai multe informatii, probabil de la utilizatori. Microsoft a fost, desigur, caracterizata ca o companie concentrata pe dezvoltarea de de produse noi si inovatoare.

He also took a swipe at rivals, declaring that Apple is about being “fashionable,” Amazon.com is about being “cheap,” Google is about “knowing more,” but Microsoft is about “doing more.”

  Uitati-va bine la Steve Ballmer deoarece el paraseste echipa de conducere a companiei Microsoft si va deveni doar o nu foarte frumoasa amintire.

 • anonimm

  Niciodata nu mi-a placut de tipul asta(avea niste prezentari de noi produse de mureai de ras..) Sper ca viitorul ceo sa fie mai capabil si sa aiba o mai buna viziune legata de viitor.

 • George_B

  Asta o sa fie CEO la spitalul de nebuni. Cred ca sunt singurii care il vor mai angaja.

 • claudiu91

  Eu il caracterizez pe Ballmer ca persoana care a distrus munca lui Bill Gates. Probabil si Gates crede acelasi lucru dar e prea domn sa spuna asta in public.

 • cris

  De acord cu claudiu91. Nu stiu cum Gates s-a indepartat atat de mult de Microsoft. Daca ar reveni la Microsoft sunt convins ca i-ar aduce inaintea Apple. Fara Steve Jobs, Apple n-ar avea un “superstar” de talia lui Gates care ar putea promova si sosete sub brandul Microsoft. Si care sunt convins ca s-ar vinde…

 • MIHHIM

  Unde-i inovatia celor de la Microsoft? Unde zace? Daca-s asa inovatori de ce nu determina oamenii sa cumpere mai mult de la ei? De ce nu scot tablete, calculatoare sau alte chestii ingenioase pe care sa doresti sa le cumperi? Inovatia lor a fost schimbarea logo-ului?