Apple dezvolta un proiect secret legat de Apple Maps

  Daca Apple este una dintre cele mai secreto-maniace companii de pe glob, atunci de ce nu ar afirma in ofertele sale de munca faptul ca este interesata sa angajeze oameni pentru un proiect secret? Desigur ca acest lucru genereaza curiozitate din partea multora, inclusiv a noastra, intrebandu-ne ce anume are Apple atat de important in proces de dezvoltare in momentul de fata. Fara a intra in detalii, Apple spune ca proiectul are legatura cu dezvoltarea si administrarea unui front-end care va sta la baza viitoarelor servicii de geolocalizare ce au legatura cu Apple Maps.

Design, develop, and maintain complex front-end code for a new secret project Document and build unit tests for your code. Work with operations, QA, and product management to maximize product effectiveness.

  Speculand, am putea crede ca Apple ar fi in sfarsit pregatita sa ofere lumii intregi acces la Apple Maps si din afara iDevice-urilor sale, intr-un mod similar cu cel oferit de catre Google Maps, sau chiar Bing. Apple Maps nu poate fi utilizat decat din iDevice/Mac-uri , Apple neavand dezvoltat un website prin care platforma sa poata fi utilizata, serviciul Find My iPhone fiind i ncontinuare conectat la Google Maps. Desigur ca dezvoltarea proiectului secret va mai dura cativa ani de zile, insa poate in curand vom avea acces si la un maps.apple.com.