Prima Pagina aplicatii Iata cat costa achizitionarea tututor aplicatiilor disponibile in App Store

Iata cat costa achizitionarea tututor aplicatiilor disponibile in App Store

  Nu stiu catii dintre voi s-au intrebat vreodata cat ar costa achizitionarea tuturor aplicatiilor disponibile in App Store, insa cineva a facut-o si ne prezinta in imaginea de mai sus costul total al aplicatiilor disponibile in magazinul companiei Apple. Informatiile se bazeaza pe aplicatiile disponibile in App Store in luna mai a acestui an, deci vorbim despre 761.386 dintre aplicatiile din magazinul, cifra fiind cu 200.000 de aplicatii mai mica decat ceea ce avem acum. Chiar si asa, ne putem face o idee in legatura cu banii pe care o persoana ar trebui sa ii cheltuie pentru a cumpara toate aplicatiile din App store.

  1,112,909,46 de dolari ar fi necesari pentru a cumpara toate aplicatiile prezente in luna mai in App Store, in calcul fiind luate doar cele disponibile pentru un anumit pret, adica aproape jumatate din total. Suma nu este chiar atat de mare precum si-ar fi imaginat unii, si este la indemana multor persoane cu o avere nu extrem de mare in spate, insa din pacate nu avem date actualizate cu privire la numarul de titluri disponibile in magazin.

  Lasand la o parte informatiile despre bani, observam ca sectiunea de jocuri are cele mai multe aplicatii disponibile si desi nu are cele mai multe aplicatii platite, genereaza totusi cele mai mari venituri. Daca ne uitam la valoarea categoriilor Apple, atunci aflam ca majoritatea aplicatiilor valoroase se afla in categoriile Education, Games, Books, Medical, Business si Reference, aceste sase categorii generand jumatate din valoarea App Store-ului. Revin si va spun ca informatiile sunt vechi de 4 luni de zile, deci unele lucruri s-au schimbat intre timp.

 • Ticu

  Intrebarea ii unde le-ai instala? Cu siguranta ar depasi 64GB

 • KlaudiNhO

  Le-a instalat in calculator … clar nu pe iPhone

 • DB

  Le-a instalat in calculator? Pe bune? :))) OMG! Si de unde ar fi avut ala suma aia de bani, care probabil nu exista ca masa monetara in toata lumea? ala doar a calculat…

 • @DB: E vorba de 1 milion de dolari, despre ce sume vorbesti tu?

 • BlackDaniel

  Cuvantul “milioane” trecut in articol dupa respectiva suma, nu are ce cauta acolo. Daca bagi in seama cuvantul ala , ai citi un milion de milioane, ceea ce este SF. Zaone modifica acolo, ca acel cuvant eroneaza total!!

 • @BlackDaniel: Poti sa spui tu, daca vrei, 1,1xx,xxx,xx milion de dolari. Eu el spun milioane, ca asa-i corect.

 • DB

  @zaone… O fi un mil… Tu ai scris niste cifre urmate de cuvantul milioane… Deci… Ori rectifici ori e ca mine. Chiar si asa: cine da 1 mil usd pe aplicatii pt iphone?

 • DB

  1,00 milioane e corect
  1,000,000.00 milioane inseamna un milion de milioane…
  Ori lasai suma in cifre, ori rotunjeai la 1,12 milioane…
  Mai greseste omul, important e sa-ti dai seama ca ai gresit
  Btw, nu numai eu am inteles suma aia SF… So…

 • Mihai

  Zaone , scuze ca iti zic, dar stai cam prost cu numerele si banii, si DB BlackDaniel au mare dreptate.In primul rand nu stii sa citesti suma respectiva si anume: 1,112,909.46 inseamna “un milion una suta doua spre zece mii noua sute noua dolari si 46 centi” si niciodata cum spui tu adica: 1,112,909,46 milioane dolari. Cand mai pleci pe la convetii pe afara roaga pe cineva sa iti explice cum sta treaba cu punctele si virgulele. La noi s-ar scrie corect 1.112.909,46 , poate de aici confuzia.Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

 • BlackDaniel

  Asta am punctat si eu.
  Ori scrii 1,1 milioane de dolari , ori 1,112,909,46 dolari , dar fara cuvantul milioane , ca apoi se intelege 1 milion de milioane.
  Si nu vorbim despre cum spun eu sau cum spui tu Zaone, vorbim despre limba romana in general , daca alegi sa scrii o suma ca si text, cu virgile si cuvinte, exemplu 1,1 milioane dolari , sau daca o scrii matematic doar cu cifre, fara cuvinte gen mii, milioane, samd.
  Nu o lua in nume de rau, doar te-am atentionat pentru ca se interpreta gresit suma respectiva.
  Bafta,

 • morat

  Zaone ti s-a atins coarda sensibila a prostiei si ai inceput sa stergi comment urile? Iti place cand controlezi tu totul, stergi ce vrei, publici ce vrei? Comunist mic ce esti!