Prima Pagina aplicatii Google instaleaza primele automate pentru vanzarea aplicatiilor

Google instaleaza primele automate pentru vanzarea aplicatiilor

  Google este o companie plina de idei interesante, iar subsidiara sa din Japonia s-a gandit sa faca ceva cu totul si cu totul aparte. Intr-o tara in care, aparent, sunt foarte multe automate, cei de la Google s-au gandit sa includa 3 noi, acestea vanzand aplicatii in loc de mancare sau bautura. Automatele celor de la Google le permit posesorilor de terminale Android sa descarce 18 titluri puse la dispozitie de catre companie, procesul de instalare efectuandu-se cu ajutorul NFC-ului, un standard pe care toate terminalele Android noi il au implementat.

  Pentru a atrage consumatorii catre platforma Android, automatele le ofera vizitatorilor si posibilitatea de a testa un Google Nexus 4, insa dispozitivul trebuie returnat pe loc. Ca sa fiu sincer, ideea mi se pare inovatoare si extrem de interesanta, acestea fiind primele automatete de aplicatii implementate undeva de catre oricine, asa ca Google merita laudata pentru idee, mai ales ca ea este testata intr-o tara in care compania Apple are o cota de piata destul de mare si iDevice-urile sale sunt foarte populare.

 • Ticu

  In Cluj vodafone a pus o cabina telefonica cu un smartphone, ce putea fi folosit dupa plac, numai in cabina. Nu s-a furat, deoarece era pazit de 2 persoane de la o firma de paza. Ma gandesc ca la noi nu se poate aplica ce merge pe un alt continent. Interesant ar fi un tononat care vinde telefoane. Mi s-a stricat/furat telefonu si am urgent nevoie de altul. Cumpar de la tonomat un device low-end cu cartela.

 • Cosmin

  Interesanta ideea. Bravo Google!

 • Vlad

  As vrea sa vad cat ar rezista un tonomat Apple cu un iPhone 5S auriu pentru testare in Romania.Maxim 2 zile as zice eu.

 • Danny

  Eu cred ca nu s’ar ajunge sa il monteze, dupa ce pleaca de la Google spre Romania, deja il pot da disparut :)))