Prima Pagina Apple Zvonurile privind lansarea iWatch au convins Samsung sa intre prea devreme pe...

Zvonurile privind lansarea iWatch au convins Samsung sa intre prea devreme pe piata smartwatch-urilor

[youtube]http://youtu.be/HTgCKS2Nojw[/youtube]

  La inceputul acestei luni compania Samsung a prezentat Galaxy Gear, primul smartwatch Android produs de catre coreeni, el fiind atunci compatibil doar cu Galaxy Note 3. Desi compatibilitatea va fi extinsa si la alte terminale in viitorul nu foarte indepartat, dispozitivul este deocamdata departe de a fi un smartphone atragator, cel putin conform unora dintre cei care au realizat primele review-uri. Practic Samsung a lansat pe piata un smartwatch care mai avea nevoie de ceva timp pentru dezvoltare si a facut-o doar pentru ca de luni de zile tot apar zvonuri privind lansarea unui iWatch al Apple.

[youtube]http://youtu.be/iVK5VNZHzlk[/youtube]

  Unii speculeaza ca Apple ar fi stat la baza catorva dintre zvonurile aparute in ultima perioada, altii spun ca Samsung s-a grabit doar din dorinta de a aduce smartwatch-ul pe piata inaintea Apple, insa nu prea conteaza acest lucru, dispozitivul avand destule puncte slabe. De la autonomia bateriei pana la: faptul ca nu orice dezvoltatori pot produce aplicatii, sistemul de notificari care are nevoie de imbunatatiri serioase sau pretul foarte mare, exista motive serioase pentru a considera Galaxy Gear-ul drept o tentativa prematura de a intra pe piata smartwatch-urilor.

  Desigur ca pentru Samsung vorbim despre un castig pe partea de imagine si, probabil, acest lucru conteaza mult mai mult decat eventualul esec al produsului.

 • sori

  Nu e prea devreme . Tot felul de smart watch-uri au fost si inainte . Si Samsung isi va imbunatati ceasul cu siguranta. Sa ne aducem aminte de primul iPhone, care era destul de varza comparativ cu smarpthone-urile vremii si la functii si la baterie .

 • Remus

  Caută si postează smartwatch Emo Pulse Smile, sa vezi aici smartwatch adevărat. Trei camere video, capacitate de stocare de 128 si 256 gb, funcție full de telefon mobil, display curbat tip brățară cu Rezoluție la imagine super. Asta este ceea ce m-a interesează pe mine la smartwatch.

 • anonim

  Sunt de aceasi parere cu Remus , pentru moment Emo pulse smile mi se pare cel mai avansat 🙂

 • Alex D

  @sori Cand a aparut primul iPhone, nu prea erau alte smartphone-uri cu care sa poti face o comparatie intre baterie sau functii

 • Demyco79

  Offf, ironia sortii, samsung a scos prea devreme. Daca apple era prima care punea pe piata asa ceva, cu siguranta nu era prea devreme. Hai sa nu mai fim ironici

 • Mostwnted

  @sori cand a aparut iphone-ul nu prea erau smartphoneuri care sa-i faca concurenta pe piata … erau doar niste pseudo-smartphones, limitate unele de tastaturi si sistemul de operare (gen nokia cu al sau symbian), iar androidul era varza si se misca infect pe cele cu touchscreen …