Apple incepe sa pregateasca lansarea OS X Mavericks

  OS X Mavericks a fost prezentat de catre compania Apple cu nu mai putin de 4 luni de zile in urma, iar astazi angajatii Apple Care au inceput sa fie instruiti in vederea lansarii noii versiuni a sistemului de operare pentru Mac-uri. Compania Apple a inceput sa le ofere angajatilor materialele necesare pentru a invata tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu viitoarea versiune a OS X pentru Mac-uri. perioada de pregatire urmand a avea loc in cursul urmatoarelor saptamani, Apple pregatind lansarea pentru sfarsitul lunii octombrie.

  S-a speculat ca Apple ar intentiona sa lanseze oficiala OS X Mavericks abia dupa anuntarea rezultatelor financiare pentru Q4 2013, acest lucru urmand a avea loc in juru datelor de 23 – 25 octombrie. Avand in vedere inceperea sesiunilor de pregatire pentru OS X Mavericks, lansarea din aceasta luna pare tot mai sigura, insa compania americana incearca sa tina totul cat se poate de secret, dar in ciuda masurilor sale vom afla tot felul de informatii noi despre OS X Mavericks pana in momentul lansarii oficiale.

4 COMENTARII

  1. Sper ca o sa ruleze bine pe un iMac late 2009 3.0Ghz si 10gb RAM, ma abtin sa nu cumpar acum Montain Lion doar din dorinta de a lua Mavericks.

  2. Georgian, Mavericks-l merge super !!! Il folosesc de 4 luni, sunt developer, au fost mici bug-uri la la inceput, la extensii RAW – rezolvate , la funcțiile unor programe de editare foto – rezolvate (nu Lightroom ci de exemplu la Pixelmator), verificat bateria la deschiderea unui alt program peste Safari, ce să spun …deocamdată alte bug-uri nu prea am găsit … il ˝frec˝12-14 ore pe zi de 4 luni…

  3. NU ai pierdut nimic Georgian de rulat va rula dar nu intratat ca pe noile procesoare! si asta o zic cu parere de rau avand un macbook pro de 15 mid 2012 !