iOS 7.0.3 va rezolva problemele de functionalitate ale iMessage

  Ieri v-am spus ca iOS 7.0.3 a fost trimis de catre Apple spre partenerii sai pentru testare inaintea lansarii oficiale prin intermediul iTunes, iar acum afla ce anume va rezolva aceast update al sistemului de operare. Compania Apple a declarat pentru cei de la Wall Street Journal ca este constienta de faptul ca anumiti posesori de iDevice-uri au probleme in a trimite mesaje prin intermediul sistemului iMessage si ca un update al iOS va rezolva problema. Avand in vedere ca iOS 7.0.3 a fost trimis ieri spre testare finala catre pateneri, nu ne putem gandi decat ca aceasta versiune a sistemului de operare va fi lansata pentru a repara problema.

We are aware of an issue that affects a fraction of a percent of our iMessage users, and we will have a fix available in an upcoming software update. In the meantime, we encourage any users having problems to reference our troubleshooting documents or contact AppleCare to help resolve their issue. We apologize for any inconvenience this causes impacted users.

  Desigur ca exista sansa ca Apple sa astepte pana la iOS 7.1 pentru a oferi utilizatorilor rezolvarea de care au nevoie, insa ar putea trece luni de zile pana atunci si cred ca Apple vrea ca totul sa revina la normal cat se poate de repede. Avand in vedere declaratia de astazi a celor de la Apple, ne putem gandi ca noua versiune a sistemului de operare si-ar putea face aparitia in cursul acestei saptamani, sau la inceputul saptamanii viitoare, totul in functie de modul in care decurg testele la utilizatorii selectati.

  Daca totusi nu doriti sa asteptati pana la lansarea iOS 7.0.3 pentru a va rezolva problemele, acest articol v-ar putea ajuta.