iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 untethered jailbreak intra in ultimele stadii ale procesului de dezvoltare

  Daca ati evitat sa efectuati un update la iOS 7 in ideea de a astepta lansarea unui untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4, ei bine am vesti bune pentru voi, deoarece procesul de dezvoltare a intrat in stadiul final de dezvoltare. Hackerul iH8sn0w si dezvoltatorul winocm au reusit sa pregateasca solutia de untethered jailbreak in doar cateva saptamani de zile, ea fiind aproape gata pentru lansarea publica. In momentul de fata iPhone 3GS, iPhone 4, iPod Touch 4G, iPhone 4S si iPhone 5 sunt compatibile cu ea, testele fiind in continuare facute pe iPad Mini si iPad 4, insa cu siguranta toate iDevice-urile ce ruleaza iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 o vor putea utiliza.

I need to dump the kernels on devices that I do not have. …add static offsets to kernel payload, then untethered binary is pretty much set for all devices. So far we got all A4 devices, iPhone 4,1, iPhone 5,1 and iPhone 5,2 I think. …there are still some things to do. But we should be able to get past them with no problem.

  Practic obstacolele cele mai dificile au fost depasite de catre cei doi dezvoltatori si in momentul de fata ultimele componente ale solutiei de untethered jailbreak sunt pregatite pentru implementarea in pachetul final care va fi lansat la o data ulterioara. Din pacate tot ceea ce este utilizat in acasta solutie de untethered jailbreak nu poate fi folosit si in iOS 7, asa ca nu va faceti sperante in acest sens, insa partea buna este ca pana la lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 veti avea ocazia de a o utiliza pe aceasta cu veriunea iOS 6.x din terminalele voastre.