Orange Romania devine primul operator care ofera acoperire 4G LTE in intregul Bucuresti

21

  Orange Romania a anuntat acum cateva minute ca incepand de astazi acopera intregul oras Bucuresti, impreuna cu zona metropolitana din nordul capitalei, cu reteaua sa 4G LTE. In aceasta idee, Orange Romania devine primul operator din tara noastra care ofera acoperire 4G pentru intregul Bucuresti, altele urmand a avea parte de aceeasi acoperire in curand. Separat de orasul Bucuresti, Orange Romania ofera acoperire 4G si in statiunile montane de pe Valea Prahivei, vitezele pe care clientii de pot atinge fiind de 75 Mbps download si 37.5 Mbps upload.

  In cursul acestei zile o masina Orange ma va plimba prin Bucuresti pentru a testa viteza 4G in diverse locatii, asa ca voi reveni cu mai multe detalii despre acoperire si functionalitate. Detalii suplimentare gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Clienţii Orange au acoperire 4G oriunde în Bucureşti

Bucureşti, 2 octombrie 2013. Orange anunţă astăzi extinderea acoperirii 4G şi devine primul operator care le oferă clienţilor săi internet la viteze 4G în toată capitala. Începând din această toamnă, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G.

De asemenea, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri speciale smartphone-uri şi tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la preţul de 49 de euro şi Blackberry Q5 la 129 de euro cu Panteră 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cuBusiness Open 65 şi tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul ColibriExplore 15. Preţurile includ TVA şi sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioadă de 2 ani a abonamentelor menţionate.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange România le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim să le oferim clienţilor noştri din Bucureşti şi celor care vizitează capitala o experienţă de utilizare cât mai plăcută într-un oraş cu adevărat digital. Aceasta presupune acces oricând la servicii de internet mobil de calitate, la aplicaţii disponibile pe telefon şi tabletă, precum şi la asistenţă specializată în toate punctele de contact. În perioada următoare vom continua investiţiile pentru a extinde acoperirea 4G, păstrând atenţia la calitatea serviciilor pe care le oferim.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre acoperirea Orange 4G şi despre oferta pentru internet la viteze 4G sunt disponibile pe www.orange.ro/4g/ .