Prima Pagina 4G Orange Romania devine primul operator care ofera acoperire 4G LTE in intregul...

Orange Romania devine primul operator care ofera acoperire 4G LTE in intregul Bucuresti

  Orange Romania a anuntat acum cateva minute ca incepand de astazi acopera intregul oras Bucuresti, impreuna cu zona metropolitana din nordul capitalei, cu reteaua sa 4G LTE. In aceasta idee, Orange Romania devine primul operator din tara noastra care ofera acoperire 4G pentru intregul Bucuresti, altele urmand a avea parte de aceeasi acoperire in curand. Separat de orasul Bucuresti, Orange Romania ofera acoperire 4G si in statiunile montane de pe Valea Prahivei, vitezele pe care clientii de pot atinge fiind de 75 Mbps download si 37.5 Mbps upload.

  In cursul acestei zile o masina Orange ma va plimba prin Bucuresti pentru a testa viteza 4G in diverse locatii, asa ca voi reveni cu mai multe detalii despre acoperire si functionalitate. Detalii suplimentare gasiti in comunicatul de presa de mai jos.

Clienţii Orange au acoperire 4G oriunde în Bucureşti

Bucureşti, 2 octombrie 2013. Orange anunţă astăzi extinderea acoperirii 4G şi devine primul operator care le oferă clienţilor săi internet la viteze 4G în toată capitala. Începând din această toamnă, toţi clienţii Orange, abonaţi sau utilizatori de cartele Orange PrePay, au acces la serviciile de internet la viteze 4G, atât prin planuri tarifare compatibile, cât şi prin opţiuni dedicate. Astfel, clienţii Orange PrePay sunt primii utilizatori de cartele preplătite din România care pot naviga pe internet la viteze 4G.

De asemenea, clienţii Orange pot cumpăra la preţuri speciale smartphone-uri şi tablete compatibile 4G: Nokia Lumia 625 la preţul de 49 de euro şi Blackberry Q5 la 129 de euro cu Panteră 23, Samsung Galaxy SIII 4G la 0 euro cu Business Open 45, Samsung Galaxy S4 la 0 euro cuBusiness Open 65 şi tableta Samsung Galaxy Note 10.1 4G la 399 de euro cu abonamentul ColibriExplore 15. Preţurile includ TVA şi sunt valabile la activarea sau prelungirea pe o perioadă de 2 ani a abonamentelor menţionate.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă la utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange România le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând.

În prezent, Orange are acoperire 4G în Bucureşti şi zona metropolitană din nordul oraşului, precum şi în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, unde oferă servicii de internet la viteze de până la 75 Mbps pentru download şi 37,5 Mbps pentru upload.

„Prin extinderea acoperirii 4G, ne dorim să le oferim clienţilor noştri din Bucureşti şi celor care vizitează capitala o experienţă de utilizare cât mai plăcută într-un oraş cu adevărat digital. Aceasta presupune acces oricând la servicii de internet mobil de calitate, la aplicaţii disponibile pe telefon şi tabletă, precum şi la asistenţă specializată în toate punctele de contact. În perioada următoare vom continua investiţiile pentru a extinde acoperirea 4G, păstrând atenţia la calitatea serviciilor pe care le oferim.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange România.

Mai multe detalii despre acoperirea Orange 4G şi despre oferta pentru internet la viteze 4G sunt disponibile pe www.orange.ro/4g/ .

 • Vali

  Sa te plimbi si prin cartierele Bucureștiului , nu doar prin Centru

 • In timpuri noi am prins 41 Mbps, in Dristor aveam 4G, in titan era pauza.

 • Cristi

  Daca am abonament iphone 31, pot prinde semnal 4g pe un ip5 fara costuri suplimentare sau trebuie sa activez o extraoptiune?

 • Din cate stiu eu, au optiunea cu reducerea vitezei si peste abonamentele 4G, dar ar fi mai bine sa-i suni si sa intrebi.

 • PoWneR

  La cartela se intampla ceva?am extraoptiunea de 12 euro viteze 4g , iar pana acum nu am prins 4g …

 • Creed

  De aseara am obs. ca am 4G si in casa (Auchan Titan). Merge perfect

 • @Creed: Am un prieten care sta in complexul de acolo, am fost la el in weekend, nu era urma de 4G atunci.

 • ezsiga

  Salut, pe la Cluj cand va fi implementat?

 • real

  mai au mult de muncit
  la 2 km de cluj nu au nici semnal gsm ( sa nu mai vb de semnal edge sau 3g)
  ar fi bine daca ar investi si dupaia sa faca probe
  sa nu mai anunte bilanturile financiare ca sunt penibili

 • Cristi

  Se pare ca cei care si au activat optiuneq 4g pana pe 23 septembrie, beneficiaza gratuit de 4g si de acum incolo. Noi care nu am facut o, putem avea acces la 4g cu 6€ pe luna si 500 de mb trafic in plus de abonamentul pe care il avem.

 • Dani L.

  Cand ii vad cat de penibili sunt cu anunturile astea …. Who cares ca merge 4G doar in Bucuresti ?? Daca era la nivel nationa mai ziceam dar asa, cu ce ma incalzeste pe mine care stau in alt colt al tarii ??
  Si vorba lui @real, pai nu sunt in stare sa dea macar semnal GSM langa Cluj !
  Asta ca sa nu mai zic de semnalul GSM de tot c…. de langa Timisoara (maxim 1 Km) …

 • Andrei

  Cred ca Alba Iulia este un oras unde acoperirea Orange lasa de dorit.Cind imi expira abonamentul am sa ma mut la alt operator,deci sa ne mai lase cu aceasta vrajeala numita 4G.

 • Oancea

  Confirm si eu 4G-ul langa Mall Vitan, in casa am 20-25mbps download si 10-12mbps upload.
  Pana acum nu aveam 4G in casa.

 • Pana azi prindeam 4G in casa doar pe Nokia Lumia, acum exista si pe iPhone 5S.

 • Stavros

  In Crangasi nu am 4G….

 • Moise

  Eu am pantera31 si in Berceni, la aparatorii patriei este 4 g. si se misca intr-un mare fel.

 • Matzero

  Trebuie scris in paranteza. Exclus zona rahova unde nu au nici acoperire 3G!

 • Pingback: iPhone 5S iDevice.ro review - inceputul unui nou drum | iDevice.ro()

 • Costi

  Se pare ca nici in Aviatiei nu este 4G. Am activa optiunea 12Eur cu viteze de la H+/4G.

 • In Aviatiei, unde mai exact?

 • Costi

  In Aviatiei fix in centrul triunghiului, Strada Feleacu.

 • Ionut

  Degeaba surpriza e ca iphone 5 e comptibil 4g numa la orange romania nu este ! Iauzi frecvente ! Vrajeala sa ne lom toti iphone 5s niste scarbe