iPhone 5S ar putea fi lansat oficial in Romania abia la sfarsitul lunii noiembrie, sau chiar in decembrie

16

  Stiu ca multi dintre voi asteapta vesti oficiale in legatura cu lansarea iPhone 5S si iPhone 5C in Romania, insa din pacate am vesti proaste pentru voi si ele vin direct din Noua Zeelanda. Aceasta tara a facut intotdeauna parte din al doilea val de lansari a noilor terminale iPhone, iar anul acesta se pare ca al doilea val de lansari va avea loc undeva prin luna noiembrie si nu in octombrie, asa cum se planificase initial. Apple planuia sa lanseze iPhone 5S si iPhone 5C acolo pe data de 10 octombrie, insa acea data de lansare ar putea fi anulata din cauza cererii foarte mari pe care o inregistreaza acum terminalul.

I’ve just heard from a good source inside a major company that the New Zealand launch has slipped until November due to the record demand Apple has been seeing. I’ve heard that the October 10th date might slip based on demand overseas which is a bit disappointing. Still no noises from Apple themselves, though.

  Desi Apple nu a anulat oficial data de lansare, partenerii erau anuntati cu mai mult de o saptamana inainte ca acest lucru sa se intample, asa ca sunt sanse mari ca 10 octombrie sa nu fie data celui de-al doilea val de lansari, mai ales ca Apple nu a publicat vreun comunicat de presa in acest sens. Daca al doilea val de lansari va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie, atunci in Romania terminalele ar putea ajunge cel mai devreme in ultima saptamana a lunii noiembrie, sau poate chiar in luna decembrie, totul in functie de stocurile companiei Apple.