iPhone 5S ar putea fi lansat oficial in Romania abia la sfarsitul lunii noiembrie, sau chiar in decembrie

  Stiu ca multi dintre voi asteapta vesti oficiale in legatura cu lansarea iPhone 5S si iPhone 5C in Romania, insa din pacate am vesti proaste pentru voi si ele vin direct din Noua Zeelanda. Aceasta tara a facut intotdeauna parte din al doilea val de lansari a noilor terminale iPhone, iar anul acesta se pare ca al doilea val de lansari va avea loc undeva prin luna noiembrie si nu in octombrie, asa cum se planificase initial. Apple planuia sa lanseze iPhone 5S si iPhone 5C acolo pe data de 10 octombrie, insa acea data de lansare ar putea fi anulata din cauza cererii foarte mari pe care o inregistreaza acum terminalul.

I’ve just heard from a good source inside a major company that the New Zealand launch has slipped until November due to the record demand Apple has been seeing. I’ve heard that the October 10th date might slip based on demand overseas which is a bit disappointing. Still no noises from Apple themselves, though.

  Desi Apple nu a anulat oficial data de lansare, partenerii erau anuntati cu mai mult de o saptamana inainte ca acest lucru sa se intample, asa ca sunt sanse mari ca 10 octombrie sa nu fie data celui de-al doilea val de lansari, mai ales ca Apple nu a publicat vreun comunicat de presa in acest sens. Daca al doilea val de lansari va avea loc pana la sfarsitul lunii octombrie, atunci in Romania terminalele ar putea ajunge cel mai devreme in ultima saptamana a lunii noiembrie, sau poate chiar in luna decembrie, totul in functie de stocurile companiei Apple.

16 COMENTARII

  1. O mare teapa.. Cate persoane sau gandit ca noi beneficiem circa 9 luni de un iphone? Dar il platim ptr ca-i un produs nou.. Si acum cateva zile ne plangeam ca nu a scazut pretul la iphone 5!! Nu credeti ca e foarte normal sa ramana acelasi pret? Intre iphone 5 si iphone 5C care normal ar avea acelasi pret,voi ce ati alege? Un iphone de plastic sau unul premium? Suntem o tara de sarantoci,dar vrem sa fim in pas cu moda si sa platim un pret infernal ptr 9 luni.. Un american are circa 4-5 mi de dolari pe luna,un roman 500€,cam cate iphone 5s isi poate cumpara de la un salariu? Dar un roman? Stiti? Eu incerc sa descopar..

  2. Off Topic.

    Zaone, dupa experienta ta, care este cel mai bun moment sa cumperi un iphone la second hand?
    Precizez ca vreau sa i-au un iphone 5, dar nu stiu daca sa mai astept pana dupa sarabatori sau sa-l i-au acum.
    Da-mi o opinie te rog.
    P.S. Il cumpar de pe eBay, nu de la noi. In momentu asta un iphone 5 16gb gasesti la 400lire.
    mersi

  3. Inseamna ca nici jailbreak-ul nu va iesi foarte curand pt ios 7 .
    Parerea mea este ca jailbreak-ul este facut,gandit,scos tot de ei.
    Atunci cand vad ca vanzarea noului iphone incepe sa scada hop si jailbreak sa mai creasca un pic vanzarile.

  4. Oare in tarile in care este lansat iphone 5S, oare cand se mai primesc suplimentari de stocuri ? Ma refer aici in special la Apple store din Anglia. Am facut comanda in 23 octombrie cu livrare in luna octombrie. Daca imi duc bine aminte, am citit undeva ca in 2 sau 4 octombrie vor primi aceste magazine stocuri noi ????

  5. @Mihai ngm: un român care câştigă 500 EUR pe lună nu ar trebui să aibă iPhone 5 şi nici să se plângă că e scump. Americanii nu câştigă 4-5 “mi” pe lună cum ai crede tu.

  6. Exact pe 28 noiembrie imi expira ab-ul la Vodafone,sper sa ajunga la ei pana atunci,daca nu.o sa mi-l aduca Mos Craciun,numai sa nu uit sa-i scriu o scrisoare! 🙂

  7. Daca iei acum un 5S din America, ar merge in Romania? Ce model trebuie sa fie ca sa suporte Bandwidth-ul de la noi?? Am vazut ca sunt pe site-ul Apple din America, 5S T-Mobile contract-free. Ar merge la noi in retelele Orange sau Vodafone?

  8. […] Zilele trecute v-am spus ca al doilea val de lansari pentru iPhone 5S si iPhone 5C va avea loc, probabil, la inceputul lunii noiembrie, deoarece in momentul de fata Apple nu poate acoperi cererea pentru cele doua dispozitive. Intarind informatiile de zilele trecute, o publicatie italiana afirma ca al doilea val de lansari ar urma sa aiba loc in a doua parte a lunii octombrie, cel mai probabil pe data de 18. Conform informatiilor obtinute de catre ei de la surse din interiorul operatorilor de telefonie mobila, saptamana 14 – 20 octombrie este avuta in vedere de catre Apple si singura data viabila este 18, o zi de vineri. […]