Prima Pagina aplicatii Rata de utilizare a WhatsApp Messenger scade intr-un ritm alert

Rata de utilizare a WhatsApp Messenger scade intr-un ritm alert

  WhatsApp Messenger este una dintre cele mai populare retele de mesagerie text de pe glob, insa cota sa de piata in SUA a inregistrat o constanta scadere in ultimele 3 luni de zile. Avand in luna mai o cota de piata de 9.25%, aplicatia a ajuns acum la 7.97%, scaderea fiind importanta din cauza numarului foarte mare de utilizatori ai aplicatiei. Statisticile se refera doar la SUA si vorbim cel mai probabil despre milioane de consumatori care acum nu mai utilizeaza aplicatia, motivele sunt variate si din pacate necunoscute deocamdata.

  Separat de aceasta reducere a activitatii, aplicatia a disparut si din topul aplicatiilor gratuite din App Store, aceasta modificare a pozitiei avand legatura cu schimbarea algoritmilor in baza carora sunt afisate aplicatiile in topurile App Store. Disparitia WhatsApp Messenger din topul App Store SUA are cel mai probabil o legatura directa cu reducerea activitatii utilizatorilor in aplicatie si pe termen lung cei de la WhatsApp ar putea avea foarte multe de pierdut, mai ales ca aplicatii noi si mult mai interesante apar pe piata, Libon fiind una dintre ele.

  Informatiile despre rata de utilizare a WhatsApp Messenger sunt furnizate de catre Onavo, un serviciu specializat pe optimizarea traficului facut de catre iDevice-uri.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 15.3 Mb


 • Alex

  poate pentru ca urmeaza sa fie un serviciu platit (e drept 0.99$ pe an) dupa ce a fost un serviciu gratuit ?

 • marian nita

  Alex avand in vedere ca au fost inseamna ca aia nu plateau oricum doar astia noi platesc si e pe an acea suma 😀 da o incolo de treaba

 • Adrian (BGS)

  Sau poate pentru ca pe Iphone nici macar nu s’au obosit sa schimbe designul…

 • Danny

  Pai asa a fost din totdeauna. Pe android plateai dupa primul an. Pe iphone plateai cand cumparai aplicatia. So?

 • Drewas

  Astepta varianta pentru iOS 7.

 • Iman

  Asta e motivul , de ce sa dau 0’99 pe an daca sunt o gramada de aplicatii asemanatoare gratuite. De exemplu in ultima vreme am observat ca multi folosesc facebook messenger

 • Linar

  Imi place whatsapp,dar daca anul viitor imi cer bani pentru utilizare,atunci voi utiliza viber,care are si functia de apel video .
  Oricum ambele sunt instalate pe telefon.
  Sant curios daca cei cu Android vor fi taxati si ei de anul viitor ,nu de alta ,dar eu am folosit whatsapp pe un tel cu android 2ani, la fiecare sfarsit de perioada (1an)primeam un mesaj ca mai pot sa il folosesc free inca un an…:))

 • Linar

  Scuze,viber-apel voce….graba strica treaba

 • JPN

  Toata lumea zice de Libon doar ca acesta e ca Google+ , nu il folosesc decat fanii Orange respectiv Google …

 • cisilviu

  Ieri am activat un idevice si am descarat aplicatia whatsapp messenger iar la deschiderea ei am primit mesajul: mai aveti 7 luni de serviciu gratuit. A fost luate de pe app store america.

 • marian nita

  Alex tu folosesti aplicatii pentru cum arata iconita? :)))) asa ma face sa gandesc comentariu tau…daca da e cam trist sau daca nu e actualizata pe ios7 nu o m ai utilizam? 😀 poate sta neactualizata si ea si altele mult si bine nu ma deranjeaza le folosesc pentru ce sunt facute nu dupa cum arata iti strica aspectul? oh fa un folder si ascundele acolo daca “iti e rusine cu ele pe supraperformantul tau 5S :))

 • Rares

  Mie cel mai bun mi se pare iMessage.

 • claudiu91

  Libon e un mare rahat din perspectiva mea.

 • Ticu

  Fring ar fi fain daca ar fi si pt Windows phone 8. Momentan merge pe ANdroid, IOS si anumite telefoane Nokia. Mai cautam 😉

 • Kla

  Vine bbm din urma!

 • @claudiu91: Detaliaza.

 • claudiu91

  Foarte puntine persoane folosesc aplicatia si cei care o utilizeaza o folosesc ca aplicatie secundara, in RO apelurile nu merg, interfata nu imi place… Cred ca am omis cateva chestii daca imi amintesc ceva revin.

 • Florin

  Voi realizati ca acele statistici vizeaza doar SUA.
  Whatsapp n-a fost in nici un caz creata pentru piata din SUA, acolo toti stau cu botul in iMessage.
  Mai mult de jumatate din agenda mea folosesc Whatsapp, iar cat am lucrat cu Orange, aproape toti clientii ma intrebau daca isi pot instala aplicatia pe smartphone-ul ce urmau sa-l achizitioneze.E mai mult decat populara.
  @zaone : sugerez sa mai eviti statisticile din SUA pentru ca nu reflecta catusi de putin situatia din Europa, iar din cate imi amintesc, Romania e inca in Europa, nu?

 • sergiu

  @zaone – cati prieteni ai sa aibe libon ? fara prietenii de la orange spun..

 • cip

  am pe Iphone lifetime la WhatsApp, fara sa fac ceva special. toata lumea il foloseste. la fel BBM este fffff bun.

 • Ed

  Si eu am inceput sa o folosesc din ce in ce mai putin.
  Motiv? Au inceput sa apara abonamente f multe cu SMS gratuite si nelimitate. De atunci n-am mai simtit nevoia sa folosesc Whatsapp.