Sondaj: Intentionezi sa achizitionezi iPad 5 sau iPad Mini 2?

  iPad 5 si iPad Mini 2 sunt pregatite in momentul de fata pentru lansare de catre compania Apple si cel mai probabil pana la sfarsitul lunii viitoare le vom avea disponibile pentru achizitie. Deocamdata se stie ca iPad 5 va fi: disponibila in culori noi mai subtire, mai mica si mai usoara decat iPad 4, design-ul sau urmand a fi extrem de asemanator cu cel al iPad Mini. In cazul iPad Mini 2 nu vorbim decat despre implementarea unor culori noi, a unui hardware nou, insa nu si a unui Retina Display, desi extrem de multa lume il cere.

  In cazul ambelor tablete am putea vorbi despre implementarea unui cititor de amprente cu Touch ID si a unei camere de 8 megapixeli, tabletele prezentandu-se destul de bine din punct de vedere hardware, insa sunt oare atractive pentru voi?


16 COMENTARII

  1. Niciuna! Iar aceasta varianta de raspuns lipseste cu desavarsire.
    Zaone, am mai observat asta la sondajele tale, nu acoperi cu variante toata plaja de raspunsuri, iar astfel, rezultatele sondajelor nu sunt neaparat relevante, devenind oarecum inutile. Pune ceva mai mult efort atunci cand gandesti variantele de raspuns!

  2. Ipad 5 cred ca va merita ca upgrade in mod sigur, daca o sa aiba design modificat si senzorul pentru amprente. Ipad mini daca nu va avea retina display tot se va vinde bine in continuare va asigur.

  3. Nici una din variante !!!
    raman la ipad 2, nu exista pt mine nici un motiv pt upgrade. tot ce exista in appstore merge iar retina display… ma cam lasa rece … amprenta nu ma intereseaza iar greutatea este mult pre mica diferentza (fizic vorbind).
    deasemenea am ramas la iphone 4s, motivele fiind cam aceleasi.

  4. E copilaresc sa spui ca nu e diferenta intre 1024×768 si 2048×1536 …
    Eu n-as mai putea reveni la un iPad2 sau iPhone 3GS niciodata .

  5. si varianta ‘nu cumpar nimic’?
    pune maimulte variante; de foarte multe ori am observat sondajele sunt facute decat pt o parte din publicul intreg, nu acoperi toate raspunsurile posibile sau majoritatea lor.
    mult succes in viitor!

  6. Mai baieti, in cazul in care nu ati vazut titlul sondajului, el va intreba ce versiune intentionati sa achizitionati, NU DACA NU ACHIZITIONATI. Daca ma interesa sa aflu CE NU ACHIZITIONATI, faceam un sondaj. Sper ca m-ati inteles. Mult succes pe viitor.

  7. Noi am vazut titlul sondajului,dar tu l-ai vazut?In titlu scrie asa,intentionezi sa cumperi ipad mini 2 sau ipad 5?Ce intelegi tu de aici?Se pare ca noi intelegem daca vrem sa cumparam una din astea 2,numai tu intelegi altceva si anune ca se refera ce versiune de ipad mini 2 sau ipad 5 vrem sa cumparam….

  8. Zaoane, un raspuns te rog. Intentionez sa iau un iPad 5 din US. Vin in aceeasi configuratie ca la iPhone 5 unde exista posibilitatea sa nu mearga pe LTE in Europa? Trebuie sa urmaresc un cod anume? Mersi.