Implosion – un nou joc in stilul Devil May Cry pentru platforma iOS (Video)

[youtube]http://youtu.be/UDHkyYX2fME[/youtube]

  Daca sunteti un fan al jocurilor din seria Devil May Cry, atunci poate veti fi interesati si de Implosion, un joc pe care ar trebui sa il avem disponibil in App Store peste nu chiar atat de mult timp. In clipul video de mai sus avem o demonstratie video a gameplay-ului viitorului titlu si observati ca el arata mai mult decat interesant din punct de vedere grafic, iar actiunea este indeajuns de atractiva pentru fanii RPG-urilor. Compania Rayak Games dezvolta acest titlu, ea nu a oferit deocamdata prea multe detalii in legatura cu pretul sau perioada in care ar urma sa fie disponibil jocul, insa el merita cu siguranta trecut in lista de titluri care trebuie urmarite.

  In App Store exista destule jocuri care ofera un gameplay oarecum similar, insa putine au si grafica indeajuns de buna pentru a atrage orice tip de jucatori, asa ca ramane de vazut cat de popular se va dovedi a fi Implosion.

5 COMENTARII

  1. 2014 to be released. e foarte interesant dpvd grafic si vad ca pe iPad mini nu are lag deloc.am sters DH 4 ca era prea repetitiv si cu IAP, asa ca abia astept.