Prima Pagina Apple Tim Cook are un mod inedit de a comemora trecerea in nefiinta...

Tim Cook are un mod inedit de a comemora trecerea in nefiinta a lui Steve Jobs

  Prin intermediul recent creatului sau cont Twitter, CEO-ul Apple, Tim Cook, a anuntat modul in care va comemora implinirea a doi ani de la trecerea in nefiinta a legendarului Steve Jobs. Cook planuieste sa aiba o lunga plimbare prin imprejurimile San Francisco-ului pentru a reflecta la prietenia avuta cu Steve Jobs si la modul in care acesta a schimbat lumea in care traim. Steve Jobs a fost, conform informatiilor aparute pana acum, unul dintre prietenii apropiati ai lui Tim Cook si una dintre persoanele care l-au sustinut in tot ceea ce a facut, Steve Jobs promovandu-l in functia de CEO.

  Probabil Jony Ive si alti prieteni apropiati ai lui Steve Jobs il comemoreaza pe fostul lor prieteni in propriul mod, insa Cook este singurul care si-a facut cunoscute intentiile.

 • Neo

  “…a schimbat lumea in care traim…” Really? Nu e ca si cum ar fi descoperit leacul pentru vreo boala incurabila sau ar fi castigat premiul Nobel.

 • AKK

  @ Neo: Really? Oare nu tot internetul ( si lumea de altfel) bubuie cand Apple lanseaza ceva nou?!?

 • Dany

  Știm cu toții ca a fost un om destept, dar sa nu exageram……totuși sunt alte persoane care cu adevărat au schimbat lumea si au fost uitati.
  Mie personal pana in prezent produsele lor nu mi-au schimbat viața,si nici nu o va face pentru ca într-un final sunt niste obiecte fara valoare si fara vreo importantă anume

 • Isove

  Totul are valoare intr-un fel sau altul ! Dar asta tine de experienta
  Apple a schimbat enorm de mult in jurul nostru, dar trebuie sa vedem si sa nu exageram.
  Ma gandesc la timpul acela cand aveam telefoane si faceam cu ele doar “call&sms”
  De multe ori aveam nevoia sa platim, sa cautam un museu o piata de peste …. O informatie on the go
  Sunt foarte multe ! Cycling running moto etc

 • Valeriu

  Ați face bine în general, cei care îl minimalizati pe Steve, sa nu mai vorbiți fără sa știți… Cu tot respectul pentru voi… Însă ar trebui ca mai întâi sa cunoașteți personalitatea lui, sa știți prin ce a fost diferit de toți ceilalți, sa cunoașteți care a fost filosofia lui de viata, de companie și ca om! Abia atunci veți conștientiza cât de mare a fost acest om, și cât de mult am pierdut prin faptul ca nu mai este printre noi….!

  Asa ca sa știi, prietene, ca este mult mai valoros decât un laureat al premiului Nobel!
  Marea majoritate a oamenilor încă nu realizează cât de mare a fost acest om!
  Mai uitați-vă la prezentările și conferințele lui de lansare. Analizati-le cadru cu cadru. Si asta e nimic…!

 • Tim

  Ma intreb, oare face acelasi lucru (Tim Cook) cand ii vorba de Dumnezeu.