Prima Pagina Apple Afla rapid pentru ce versiuni ale iOS semneaza Apple SHSH-uri

Afla rapid pentru ce versiuni ale iOS semneaza Apple SHSH-uri

  Zilele trecute v-am spus ca, din pacate, nu puteti face downgrade de la iOS 7 la iOS 6 fara SHSH-uri cu apticket-uri active, terminalul iPhone 4 fiind singurul dispozitiv pentru care puteti aplica aceasta procedura. Compania Apple inca semneaza SHSH-uri pentru iOS 7 si iOS 7.0.2 in cazul a aproape tuturor iDevice-urilor compatibile cu aceste versiuni ale iOS, insa numai in cazul iPhone 3GS inca se semneaza SHSH-uri pentru iOS 4.1. Daca Apple va avea initiativa de a semna SHSH-uri si pentru alte versiuni ale iOS, atunci prin intermediul acestui website puteti afla rapid cand puteti face restore.

  Acolo veti gasi o lista detaliata cu versiunile de iOS pentru care inca se mai semneaza SHSH-uri de catre compania Apple, iar intr-o buna zi, el v-ar putea ajuta sa faceti un downgrade sau sa salvai SHSH-uri pentru o versiune a iOS la care sa faceti downgrade, chiar daca vorbim numai despre iPhone 4.

 • nicolae

  Ar fi ceva daca ar semna pentru 5.1.1.Crezi ca e posibil @zaone?

 • Mircea!

  Pentru 6.1.2……. :'(

 • cipri

  Scuzati-ma ca intervin … Sa nu sariti cu gura pe mine , dar nu ma pricem la programe si alte smecherii . Tot ce doresc este de a reveni la la IOS 6.1.3 . Din cate vad eu din lista pe care a-ti dat-o in care Apple acorda dreptul de a reveni la alt IOS , cei care au I3GS pot sa revina la IOS 6.1.3 iar eu care am I4 pot sa trec doar la IOS 7.0 sau 7.0.2 . Corect ? Daca cei de la Apple o sa deblocheze candva IOS 6.1.3 pentru I4 sa putea sa revin la el fara acele SHSH pe care nu le am ? Doar descarc respectivul program si il instalez prin Itunes ? Asteapt cu nerabdare ca cei de la Apple sa isi dea seama ca IOS7 ii prea bun pentru I4 si sa ne lase sa trecem iau la IOS6.1.3 !

 • cipri

  IOS 7 are foarte multe probleme , iar un I4 se misca foarte lent cu cu acest IOS 7 . Cand doresc sa deblochez telefonul prin butonul power se intampla de cele mai multe ori cand nu se deblocheaza din prima , doar din a doua , cand vorbesc la telefon si scriu un numar in timpul convorbirii nu pot sa dau apelare la acel numar , din anumite aplicatii nu pot reveni prin simpla apasare a butonului home la meniul principal ….. foarte multe probleme . Tocmai de accea cred ca cei de la Apple ar trebui sa acorde dreptul de a face restore la IOS 6.1.3 ….

 • cipri

  La I3gs apple semneaza SHSH-uri si pentru IOS 6.1.3 . Ma gandesc ca poate apare si pentru I4 IOS 6.1.3 , va rog sa imi spuneti ce trebuie sa fac in acel caz . ( doar sa salvez fisierul cu IOS 6.1.3 in pc si sa il instalez in iphone cu itunes ?

 • Vladau

  Cum fac downgrade de la 6.1.3 la iPhone 3gs la 4.1? unde pot gasi un totorial ? deoarece siteul imi spune ca pot face

 • Rares

  Downgrade pe 3gs de la ios 6 la 4.1 se face cu itunes, descarci ipsw pentru 4.1 si cu shift+restore faci downgrade pt ca apple sembeaza 4.1 pentru 3gs

  Cred ca o sa faca asta si pt ip4 cand o sa apara ios 8 si nu o sa mai suporte ip4

 • sid_jalon

  am un 4s si nu reusesc nici in ruptul capului sa ii fac update sau restore pe 7.0.2. am beta 7.0.0 varianta 6! aveti vreo idee? cum ma pot inregistra ca si un developer?

 • Valdau

  Erai Rareș , am încercat 3 ore , am dat de o grămadă de erori si pana la urma mam blocat la eroarea 37 care se pare ca necesita un Mc pentru rezolvare.

 • Valdau

  Mersi*

 • Manu

  pe i4 am facut restore de la ios7 la ios5.1.1 cu iFaith fara ssh salvat sau altceva. singura problema este ca nu puteti face restore la back-ul din ios7

 • cipri

  Si cum ai procedat ?

 • Gabriel

  Daca acuma nu se mai semneaza ios 6.1.3 pentru iphone 4 se poate ca cei de la apple sa se razgandeasca si sa semneze in viitorul apropiat ios 6.1.3 pentru iphone 4?
  pentru ca eu am 5.1.1 si vreau sa dau update la 6.1.3.

 • Cipri

  De ce nu ai facut update cand ai avut posibilitatea ? Eu as vrea sa scap de IOS 7 si sa trec iar pe 6.1.3 . IOS 7 pentru i4 nu ii ok . se misca foarte incet si cei de la apple ar trebui sa stie asta ….