Prima Pagina aplicatii iTunes Store are probleme de functionare, Apple nu le recunoaste

iTunes Store are probleme de functionare, Apple nu le recunoaste

  Zilele trecute compania Apple a admis ca iTunes Store-ul sau si alte servicii adiacente au probleme de functionare si ca ele afectau o buna parte dintre cei care detin Apple ID-uri. Desi compania Apple nu afirma in website-ul iCloud ca ar putea exista probleme de functionare, in decursul ultimelor zile am intampinat de destule ori eroarea pe care o vedeti in imaginea de mai sus, iar de fiecare data incercam sa accezez cate un item al magazinului. Mai mult decat atat, in aceasta dimineata am gasit App Store-ul din iOS cu App Store Noua Zeelanda deschis, desi nu am accesat vreodata acest magazin din iPhone si ca sa fiu sincer sunt uimit de eroare.

  Din pacate fara confirmari de la Apple nu putem sti ce fel de probleme exista cu magazinele sale online si cat ar putea dura pana cand ele vor fi rezolvate, asa ca data intampinati si voi exact aceleasi erori, ar fi bine sa va “inarmati” cu foarte multa rabdare pana la disparitia lor.

 • Robert

  Nici la mine nu merge

 • Gysel

  La mine a aparut de dimineata mesaj sa bag parola pt icloud iar peste noapte nu a facut backup cu icloud

 • Raka

  La mine sau dublat numerele de telefon din agenda.Mai are cineva asemenea problema?

 • Symplu

  Eu nu ma pot loga pe itunes cu id-ul nou de US. Indiferent ce id incerc, se loggeaza cu vechiul id de RO

 • Julius

  Eu cind vreau saa intru pe computer in itunes ,iphone,apps mi se blocheaza.Am o aplicatie pe care cu updateul ma pine sa il cumpar din nou si am incercat din itunes sa il copiez dar nu mai reusesc sa intru in apps ca se blocheaza si se inchide.Am reinstalat sm intrat pe alt computer si tot nu merge.

 • symplu

  Gata si-a revenit !

 • sebastian

  eu am activat icloudul ptr fluxul foto si primesc pozele unei pustoaice in fluxul meu foto , sa ma omoare si nevastamea :)))