Prima Pagina Apple Un Mac echipat cu touchscreen de 32 de inch si rezolutie 4K...

Un Mac echipat cu touchscreen de 32 de inch si rezolutie 4K ar arata grozav (Video)

  Compania Sharp a prezentat recent la CEATEC un touchscreen de 32 inch cu rezolutie 4K care va contine suport pentru OS X-ul celor de la Apple, in imaginea de mai sus el fiind prezentat conectat la un MacBook Pro. Ecranul japonezilor de la Sharp are o grosime de doar 36 de mm si in lunile urmatoare compania urmeaza sa ofere drivere care vor contine suport pentru OS X-ul companiei Apple, ele putand fi instalate de catre utilizatori dupa descarcarea de pe website-ul Sharp, insa asta nu inseamna decat ca Mac-urile vor reusi sa recunoasca atingerile facute pe ecran.

  Chiar daca un Mac echipat cu un ecran atat de mare nu va fi vreodata lansat pe piata, posibilitatea de a utiliza un ecran de asemenea dimensiuni cu un Mac al Apple este o adevarata realizare.

[youtube]http://youtu.be/dxI0bq3NVm0[/youtube]

  • real

    Lasa ca o face samsung
    Daca nu ma insel sunt producatori care produc de de ceva vreme genul asta de produse

  • Manor

    Pentru o utilizare zilnica acasa, doar cu touch-ul, un ecran asa mare va deveni inconfortabil si obositor destul de repede. Probabil ca cu aplicatii specializate va fi de folos in medicina sau alte medii profesionale, dar sunt retinut ca acasa ar fi util. In schimb este un ecran indeajuns de spatios la dimensiunea asta, folosit normal, ca simplu monitor