Untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 va fi lansat anul acesta

  Stiti deja ca o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 se afla in proces de dezvoltare, hackerii care lucreaza la ea afirmand ca lansarea va avea loc cu siguranta anul acesta. In ultimele zile ei au cerut posesorilor de iDevice-uri cu iOS 6.x instalat sa le ofere fisiere de sistem ale terminalelor proprii, aceste fisiere fiind necesare pentru implementarea compatibilitatii cu toate iDevice-urile care ruleaza iOS 6, ajutorul oferit de catre utilizatori scazand extrem de mult durata procesului de dezvoltare.

  Avand in vedere graba cu care este dezvoltata aceasta solutie de untethered jailbreak, exista motive serioase sa credem ca ea va fi lansata inaintea celei pentru iOS 7, altfel toata munca hackerilor va fi in zadar. Din pacate nu exista o data certa privind lansarea solutiei, asa ca ramane sa o asteptam pana la sfarsitul acestui an.

10 COMENTARII

  1. Daca am un I4 4.3.5 activat cu gevey pot face update la 6.1.2, sa-i fac jb si hacktivare cu pastrarea baseband? Nu am SHSH salvate la el.

  2. Nu poti sa faci upgrade decat la ios 7. Ios 6.1.4 este doar pe iphone 5, pe iphone 4s este 6.1.3. Eu zic sa ramai la 6.1.2, ai jailbreak si nu te doare capul.

  3. Ieri a scris iH8Sn0w că mai are de făcut dump la kernel-urile de la iOS 6.1.3 şi să facă tool-ul şi gata jailbreak, dar nu ştiu ce are de gând să facă. Zicea că îi ia mai puţin de 3 minute ca să facă un dump la kernel-ul unui dispozitiv, dar până acum nu prea a făcut nimic.