Eric Schmidt sustine ca Android-ul este mult mai bine securizat decat iPhone-ul

  Eric Schmidt, celebrul fost CEO al companiei Google, a facut recent o afirmatie destul interesanta, spunand ca sistemul de operare Android este mai bine securizat decat iOS-ul. Afirmatia sa a starnit rasete din sala plina de specialisti IT si nu numai, semn ca nu toata lumea crede chiar orice spun baietii verzi de la Google. Android-ul este recunoscut ca avand probleme extrem de mari de securitate si orice companie de securitate informatica veti intreba , veti obtine acelasi raspuns.

  Android-ul are probleme extrem de mari cu malware-ul care este disponibil in Google Play si oriunde altundeva pe web, iar desi cei de la Google incearca sa impiedice propagarea sa, modul in care este construit sistemul de operare face acest lucru imposibil. Desigur ca Schmidt sau alti reprezentanti ai Google nu vor recunoaste vreodata acest lucru, insa acest aspect conteaza mai putin, deaorece nimeni nu are nevoie de confirmarea lor in aceasta privinta.

19 COMENTARII

  1. Eu cred ca ios-ul e mai bine securizat decat android.. Vorbind in potriva virusilor de tip malware! Eu nu am vazut in viata mea un virus in ios si imi place! Macar in asta sa mai fie precauti cei de la Apple..

  2. Ce-mi mai plac comentariile celor care nu sunt in stare sa lege sau sa scrie doua cuvinte… Pune-ti fratilor mana pe o carte, invatati sa scrieti si sa vorbiti corect romaneste si abia apoi sa va da-ti cu parerea despre un produs pe care oricum nu-l ve-ti putea intelege… Da Valentin, la tine ma refeream!

  3. @Mirel corect ar fi: “sa va dati cu parerea”, “puneti mana pe carte”… cred ca si tu ar trebui sa continui studiul gramaticii limbii romane!

  4. Spitalul 9 … alo… da, un nene de la Google vede spiridusi si androiduri sigure, ce? da sigur, trimiteti un echipaj, prostia este contagioasa. Acum serios nici el nu stie ce vorbeste, nu mai stie nici cate versiuni de android sunt active pe piata da sa vorbeasca si de securitatea lor, asta este hilar :)))

  5. securizat inseamna puscarie … doar prostii fug de virusi .. daca nu ar exista jailbreak as trece cu toata placerea pe android 🙂

  6. Cum ar fi sa nu ne mai luam de gramatica altuia. Mirel, la tine ma refeream! De parca pe tine te-ar interesa ce greseli de gramatica as scrie! Daca tot m-ai avertizat, rescrie comentariul meu corect! Multumesc pentru ca m-ai avertizat ( enumeratie). E mai bine acum?

  7. Mirel, acum sa fim seriosi. De parca te-ar interesa ce scriu… Tot tu ai spus, tot tu ai gresit! Toata lumea mai greseste. Spune-ti parerea ta despre acel produs si lasa persoana care a gresit sa repare!

  8. Am avut ip 4 2 ani de zile apoi mi-am luat un galaxy s4 sh.Pot sa spun ca am fost foarte nemultumit de el .Bateria cu greu ma tinea o zi ,semnal foarte prost.In 4 saptamani a trebuit sa-l resetez total de 3 ori .Acum poate avea telefonul probleme.Pana la urma am reusit sa scap de el si mi-am luat un ip 5 .ce sa spun merge impecabil, de baterie sunt f multumit si in general de sistemul de operare