Prima Pagina aplicatii iKettle – un fierbator electric care te anunta prin intermedul iPhone-ului cand...

iKettle – un fierbator electric care te anunta prin intermedul iPhone-ului cand ceaiul tau este gata

  iKettle este un nou produs facut avand posesorii de iPhone-uri in gand, el putandu-se interconecta cu acest smartphone Apple si asta in conditiile in care vorbim despre un fierbator. Da, ati citit bine, un fierbator electric se poate conecta la reteaua Wi-Fi a casei voastre si prin intermediul unei aplicatii pentru iOS va spune cand ceaiul vostru este numai bun de pus in cana la racit. Fierbatorul poate fi controlat in totalitate prin intermediul aplicatiei pentru iPhone, asa ca puteti administra orice aspect de la temperatura si pana la timpul de fierbere.

  Desi iKettle are un design grozav si cu siguranta va va impresiona prietenii cand ii veti invita acasa pentru un ceai, pretul de 160$ este indeajuns de mare pentru a ii face pe multi sa se gandeasca bine de cateva ori inainte de a il achizitiona.

  • BogdanG

    Zaone, fac un offtopic aici pentru a-i ajuta pe cei care sunt in situatia in care am fost si eu: in Appstore-ul din USA nu mai poti gasi aplicatia iDevice si nu stiu daca a fost postata vreo solutie, insa am descoperit ca o poti achizitiona foarte usor din sectiunea Upgrades-> Purchased si o cauti acolo. Asta functioneaza, din pacate, doar pentru cei care au mai folosit-o si in trecut.

  • ioni9

    Problema cu aplicatia am intalnit-o si eu 🙁